LOVE

Óriási örömhír: a gyász után újra kopogtat a gólya L.L. Juniornál!

A rapper és felesége, Kinga az első közös gyermeküket várják, a várandós kismama ráadásul közel Dávidka születésnapjához van kiírva.
  • Szerző: ripost

Megható bejegyzésben tudatta L.L. Junior, hogy még az idén újra édesapa lesz! A rapper és felesége, Körtvélyessy Kinga az első közös gyermeküket várják, ami igazi áldás Juniorék számára, főleg a kisebbik fia, Dávidka tavalyi tragikus elvesztése után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Junior egy ultrahangképpel jelentette be a jó hírt, elmondása szerint ez is bizonyítja számára, hogy Isten létezik és jó hozzá.

Fotó: TV2

„Táncoló tappancsok. Sokat gondolkodtam ezen, hogy megosszam-e ezt hírt veletek, mert olyan különleges isteni csoda ez az életünkben, hogy először csak a közeli hozzátartozóinkkal, családunkkal és barátainkkal osztottuk meg elbújva a média és a közvélemény elől. De keresztény emberként kötelességem tudatni veletek, hogy Isten létezik és Isten jó. Életünk legszomorúbb időszaka után mutatja az utat nem engedi el a kezünket és gyermekáldással ajándékozott meg minket! Biztos, hogy nem véletlen hogy közel Davidka születésnapjához van kiírva a babánk... Kinga csodás anyuka lesz és Lacika nagyon várja már a kistestvérét” – fogalmazott Junior.

Táncoló tappancsok ❤️❤️❤️ Sokat gondolkodtam ezen, hogy megosszam-e ezt hírt veletek, mert olyan különleges isteni csoda ez az életünkben, hogy először csak a közeli hozzátartozóinkkal, családunkkal és barátainkkal osztottuk meg elbújva a média és a közvélemény elől. De keresztény emberként kötelességem tudatni veletek, hogy Isten létezik és Isten jó . Életünk legszomorúbb időszaka után mutatja az utat nem engedi el a kezünket és gyermekáldással ajándékozott meg minket ! Biztos, hogy nem véletlen hogy közel Davidka születésnapjához van kiírva a babánk... Kinga csodás anyuka lesz és Lacika nagyon várja már a kistestvérét ❤️ ❤️❤️ “Egy napon letörlök majd minden könnyet a szemedről” Jelenések 21:3-4 “És soha semmi nem választhat el téged többé szeretetemtől” Róma 8:38-39 - A kép felhasználása tilos és jogi következményeket von maga után -

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?