LOVE

Most már biztos: elmarad Beatrix hercegnő esküvője

Beatrix májusban állt volna oltár elé olasz vőlegényével, most azonban úgy tűnik, elmarad a frigy.
  • Szerző: Ripost

Elmarad Beatrix hercegnőnek, II. Erzsébet királynő 31 esztendős unokájának májusra tervezett esküvője az új koronavírus okozta járvány miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Beatrix hercegnő – András yorki hercegnek, a brit uralkodó harmadik gyermekének elsőszülött leánya – május 29-én házasodott volna össze polgári származású vőlegényével, Edoardo Mapelli Mozzi 37 éves olasz ingatlanmágnással. Az eljegyzés hírét szeptemberben jelentették be hivatalosan a hercegnő szülei.

A hercegnő szóvivője viszont közölte, hogy a pár új időpont nélkül törölte az esküvőt, amelynek helyszíne a londoni St. James-palota lett volna.

„Nincsenek tervek arra vonatkozóan, hogy helyszínt változtassanak, vagy egy nagyobb esküvőt tartsanak. Nem is gondolnak rá pillanatnyilag. Eljön majd az újratervezés ideje, de most még nem érkezett el” – mondta a szóvivő.

A koronavírus okozta járvány megfékezését célzó, március 23-án bevezetett nagy-britanniai korlátozások értelmében esküvőket, keresztelőket és egyéb ceremoniális társadalmi rendezvényeket sem lehet tartani, és ez alól a királyi család sem kivétel.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?