LOVE

Elhunyt kisfia születésnapjára érkezhet L.L. Junior gyermeke

Óriási örömhírt osztott meg kedden a rajongóival L.L. Junior! Kisfia elvesztése után fél évvel újra fénysugár érkezett az életébe: feleségével, Kingával az első közös gyermeküket várják, a kis jövevény ráadásul a tragikus módon elhunyt Dávidka születésnapja környékén érkezik.
  • Szerző: ripost

Megannyi fájdalmas hónap után végre boldog időszak elé néz L.L. Junior. A rapper és felesége, Körtvélyessy Kinga az első közös gyermeküket várják!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hírt Junior a közösségi oldalán jelentette be kedden a rajongóknak, kiemelve, hogy úgy érzi, isteni csoda történt velük.

Fotó: TV2

„Sokat gondolkodtam ezen, hogy megosszam-e ezt hírt veletek, mert olyan különleges isteni csoda ez az életünkben, hogy először csak a közeli hozzátartozóinkkal, családunkkal és barátainkkal osztottuk meg, elbújva a média és a közvélemény elől. De keresztény emberként kötelességem tudatni veletek, hogy Isten létezik és Isten jó. Életünk legszomorúbb időszaka után mutatja az utat, nem engedi el a kezünket és gyermekáldással ajándékozott meg minket!” – jelentette be a rapper.

Valóban földöntúli csoda ez a család számára, főként, hogy a kismama az elhunyt Dávidka születésnapjához közeli időpontra van kiírva. Így a fájdalmas évforduló mellett enyhülést hozhat a család életébe a kisbaba érkezése.

„Biztos, hogy nem véletlen, hogy közel Davidka születésnapjához van kiírva a babánk... Kinga csodás anyuka lesz és Lacika nagyon várja már a kistestvérét” – fogalmazott Junior.

Táncoló tappancsok ❤️❤️❤️ Sokat gondolkodtam ezen, hogy megosszam-e ezt hírt veletek, mert olyan különleges isteni csoda ez az életünkben, hogy először csak a közeli hozzátartozóinkkal, családunkkal és barátainkkal osztottuk meg elbújva a média és a közvélemény elől. De keresztény emberként kötelességem tudatni veletek, hogy Isten létezik és Isten jó . Életünk legszomorúbb időszaka után mutatja az utat nem engedi el a kezünket és gyermekáldással ajándékozott meg minket ! Biztos, hogy nem véletlen hogy közel Davidka születésnapjához van kiírva a babánk... Kinga csodás anyuka lesz és Lacika nagyon várja már a kistestvérét ❤️ ❤️❤️ “Egy napon letörlök majd minden könnyet a szemedről” Jelenések 21:3-4 “És soha semmi nem választhat el téged többé szeretetemtől” Róma 8:38-39 - A kép felhasználása tilos és jogi következményeket von maga után -

A rapper és családja embert próbáló hónapokon vannak túl. Tavaly augusztus 31-én az egész országot megrázta a hír, miszerint a hároméves Lesi Dávidka szerencsétlen baleset áldozata lett: Zugló egyik csendes részén kiszaladt az úttestre, ahol egy szabályosan közlekedő autó elgázolta őt. Hiába érkezett meg gyorsan a segítség, az apróságon már nem tudtak segíteni. Junior teljesen összetört, gyermekei édesanyjával egy időre meg is romlott a viszonya, ám néhány hónappal ezelőtt a bíróságon sikerült megállapodniuk nagyobbik fiuk, a hétéves Lacika felügyeleti jogáról, és békét kötöttek.

Feleségével, Körtvélyessy Kingával több, mint egy évvel ezelőtt házasodtak össze, az első közös gyermekük pedig idén ősszel érkezik majd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?