LOVE

Elhunyt kisfia születésnapjára érkezhet L.L. Junior gyermeke

Óriási örömhírt osztott meg kedden a rajongóival L.L. Junior! Kisfia elvesztése után fél évvel újra fénysugár érkezett az életébe: feleségével, Kingával az első közös gyermeküket várják, a kis jövevény ráadásul a tragikus módon elhunyt Dávidka születésnapja környékén érkezik.
  • Szerző: ripost

Megannyi fájdalmas hónap után végre boldog időszak elé néz L.L. Junior. A rapper és felesége, Körtvélyessy Kinga az első közös gyermeküket várják!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hírt Junior a közösségi oldalán jelentette be kedden a rajongóknak, kiemelve, hogy úgy érzi, isteni csoda történt velük.

Fotó: TV2

„Sokat gondolkodtam ezen, hogy megosszam-e ezt hírt veletek, mert olyan különleges isteni csoda ez az életünkben, hogy először csak a közeli hozzátartozóinkkal, családunkkal és barátainkkal osztottuk meg, elbújva a média és a közvélemény elől. De keresztény emberként kötelességem tudatni veletek, hogy Isten létezik és Isten jó. Életünk legszomorúbb időszaka után mutatja az utat, nem engedi el a kezünket és gyermekáldással ajándékozott meg minket!” – jelentette be a rapper.

Valóban földöntúli csoda ez a család számára, főként, hogy a kismama az elhunyt Dávidka születésnapjához közeli időpontra van kiírva. Így a fájdalmas évforduló mellett enyhülést hozhat a család életébe a kisbaba érkezése.

„Biztos, hogy nem véletlen, hogy közel Davidka születésnapjához van kiírva a babánk... Kinga csodás anyuka lesz és Lacika nagyon várja már a kistestvérét” – fogalmazott Junior.

A rapper és családja embert próbáló hónapokon vannak túl. Tavaly augusztus 31-én az egész országot megrázta a hír, miszerint a hároméves Lesi Dávidka szerencsétlen baleset áldozata lett: Zugló egyik csendes részén kiszaladt az úttestre, ahol egy szabályosan közlekedő autó elgázolta őt. Hiába érkezett meg gyorsan a segítség, az apróságon már nem tudtak segíteni. Junior teljesen összetört, gyermekei édesanyjával egy időre meg is romlott a viszonya, ám néhány hónappal ezelőtt a bíróságon sikerült megállapodniuk nagyobbik fiuk, a hétéves Lacika felügyeleti jogáról, és békét kötöttek.

Feleségével, Körtvélyessy Kingával több, mint egy évvel ezelőtt házasodtak össze, az első közös gyermekük pedig idén ősszel érkezik majd.

És ezeket olvastad már?