LOVE

Különös Valentin-nap: Bármelyik szerelmespár házhoz rendelheti Kökény Attilát

Ha szeretnék, Kökény akár a hálószobában is dalra fakad a szerelmesek ünnepén!
  • Szerző: Doris

Vitathatatlan, hogy a koronavírus sajnos az idei Valentin-napot is felülírja. Bár a szerelmesek összebújhatnak a takaró alatt egy romantikus filmet nézve, az ünnepi vacsora és koncert egyelőre álom marad. Persze a járványhelyzet miatt az előadók sincsenek könnyű helyzetben, hiszen minden olyan fellépésük elmarad, amivel a szerelmespárokat szórakoztatták volna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nemrég alakult kezdeményezéssel viszont ők is és az álompárok is jól járnak, hiszen egy meghatározott összegért öt énekes garantáltan a szerelmes slágerekre fogékony szerelmesekkel tölti a Valentin-napot!

Közéjük tartozik Kökény Attila is, aki a -nak beszélt részletesen a nem mindennapi fellépéséről.

Fotó: TV2

„Eredetileg Bereczki Zoltánnal találtuk ki, hogy a szerelmesek megrendelhetnek minket Valentin-napra. Később láttuk, mennyien érdeklődnek a dolog iránt, rengeteg levelet kaptunk, sőt, még csatlakoztak is hozzánk énekesek. Ami engem illet, én virtuális koncertet is vállalok, de egy adott pár élőben szeretne látni, akkor természetesen meglepem őket a saját otthonukban. Miért is ne? Több szerelmes dallal is készülök, utána pedig egy jó kis beszélgetésre, koccintásra is kapható vagyok” – árulta el lelkesen a Sztárban Sztár hetedik évadának zsűritagja, aki természetesen minden körülmények között betartja a koronavírus-szabályokat, miközben a szerelmeseket szórakoztatja.

Rajta kívül még Bereczki Zoltán, Oláh Gergő, Kocsis Tibor és Gáspár Laci vállalta, hogy Valentin-napon meglepi a szerelmeseket, felejthetetlenné téve ezzel a szerelmesek idén kissé rendhagyó ünnepét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?