LOVE

Két hete még öngyilkos akart lenni, máris újra szerelmes Damu Roland

Vajon ez a románc mennyire lesz tartós?
  • Szerző: Ripost

Bár két hete még szerelmi bánat miatt akart öngyilkos akart lenni Damu Roland, úgy tűnik, máris sikerült túltennie magát a csalódáson. A kérdésére a színész elárulta: újra boldog és szerelmes.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Az ember csak kapkodja a fejét, hogy Damu Roland évről évre új barátnőt mutat be, holott négy és fél évet ült börtönben súlyos testi sértés, erőszakos közösülés és személyi szabadság korlátozása miatt. A nők mégis megvesznek érte… És bizony ő is értük… A elsőként írta meg, hogy szeptember 29-én a színész öngyilkos akart lenni. „Alkohol, nyugtató, művészi válság, nő, szerelmi bánat” – foglalta össze tömören a történteket a Bors kérdésre.

Damu gyógyszereket vett be és arra bort ivott. Csak az mentette meg az életet, hogy ájulás előtt az utolsó erejével értesíteni tudta az egyik barátját, hogy nagy a baj. A hatóság emberei felfeszítették a lakása ajtaját és azonnal a Péterffy Sándor utcai kórház toxikológiájára vitték. Az eset után előkerült a volt barátnő, aki az egyik hetilapban mesélt a korábbi kapcsolatukról. Jónás Linda mélyen megdöbbent Damu öngyilkossági kísérletén, hiszen amíg együtt éltek, úgy tűnt, hogy Roland összeszedte magát. Linda szerint a gondok tavaly decemberben kezdődtek, amikor szakítottak. Damu szerint ez nem igaz, de aligha lehetne mással magyarázni egy öngyilkossági kísérletet…

Két héttel az ijesztő eset után viszont mintha kicserélték volna a zűrös életű színészt! Damu elárulta a -nak, hogy nagyon boldog új kedvese mellett, de a nyilvánosság és a média kizárásával szeretné élni az életét. Roland azt sem titkolta, hogy mélyen felháborította volt barátnője nyilatkozata.

 

Hogy mit mondott pontosan új kedveséről, az kiderül a keddi lapszámából! Keresd az újságárusoknál!

 

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

És ezeket olvastad már?