LOVE

Így bűvölte el Benkő Dánielt fiatal kedvese

A lantmûvész és fiatal múzsája között még mindig lángol a tûz. Benkő Dániel latin szerető módjára viselkedik a táncparketten Bazsarózsa mellett.
  • Szerző: Ripost

Benkő Dániel és ötven évvel fiatalabb kedvese, Bazsarózsa már két és fél éve együtt vannak, a tüzet állításuk szerint nap, mint nap táplálják. Hol néhány obszcén megjegyzéssel, máskor pedig egy forró tangóval.

"Az argentin tangó számomra a harmóniát képviseli, ez a tánc a szexnél egy minőséggel feljebb van, Bazsa ennek a tudora. Sokat tanultam tőle az utóbbi időben, például frissességet, fiatalságot, vágyat és türelmetlenséget" - vélekedik Benkő Dániel, akit nem csak a művészetben inspirálja fiatal barátnője, hanem abban is, hogy egészségesebb életmódot folytasson, hiszen a páros örökre végzett az állati eredetű ételek fogyasztásával.

Bazsarózsa elmondása szerint nincs is szüksége húsra, hiszen szerinte Dániel igazi oroszlán módjára viselkedik a kapcsolatban. 

Benkő Dániel fél év múlva betölti a 71-et és még mindig bírja az iramot. A lantművészt elmondása szerint a vegetáriánus életmód, Bazsarózsa szerelme és az állandó testmozgás kombinációja tartja fiatalon. Bazsarózsa úgy véli, Benkő Dániel még mindig vonzó férfi, akitől rengeteget tanul a férfi-női szerepekről és a szexualitásról, ami állítása szerint még mindig tökéletesen működik kettőjük között.

 

 

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?