LOVE

Újabb titok derült ki Hódi Pamela és Bence esküvőjéről: egy barát szólta el magát

Nem sokáig bírta egymás nélkül Hódi Pamela és focista szerelme.
  • Szerző: Ripost

Bebizonyosodott, ami már hetek óta sejthető volt: Hódi Pamela és Tóth Bence kibékült. Az influenszer szerda délután a közösségi oldalán maga tett pontot a találgatások végére, s boldogan tudatta a nagy­világgal: „egy ideje már visszataláltak egymáshoz” focista kedvesével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Ugyanakkor arra kérte rajongóit, fogadják el, hogy élete értelmeit, kislányát, Natit és Bencét ezentúl nem fogja mutogatni. „(…) Akit szívből szeret az ember, azt óvja. Én tiszta szívemből szeretem Őket” – írta Pamela, aki nem kívánt nyilatkozni. A Bors azonban megtudta, hogy Pameláék békülése egyúttal azt is jelenti, hogy újra közös álmukat, az esküvői terveiket dédelgetik.

„Mi már nagyon vártuk, hogy mikor lesz publikus, hogy újra együtt vannak, és minden rendben van közöttük. Örülünk, hogy sikerült túljutniuk a problémáikon – kezdte a pár egyik közeli ismerőse. – S bár a június 1-jére tervezett esküvő a járvány miatt elmaradt, ami késik, az nem múlik, ez egészen biztos” – folytatta Pamela és Bence barátja. A lagzi új időpontja még számára is kérdéses.

S bár a pár mindössze százfős lagzira készült, ami a korlátozások ellenére mostanában is megtartható lenne, úgy fest, mindez jövőre lesz esedékes.

„Nem gondolom, hogy idén egybekelnek, de még nem tűzték ki az új dátumot. Egyrészt csak nemrég békültek ki, másrészt közbeszólt egy világjárvány, úgyhogy minden összejött. Ez az év nem jó ómen… De a szervezés tudtommal újraindult, s legkésőbb jövő nyáron meg lesz tartva az esküvő” – tudta meg a Bors a jó baráttól.

Az influenszer nem is titkolja, hogy újra menyasszony, a ugyanis már napokkal ezelőtt kiszúrta, hogy az eljegyzési gyűrűje ismét ott csillog a kezén.

Pamela és Bence kapcsolata a karanténidőszak alatt romlott meg, s miközben a nagyvilág szerelemről s esküvőről tudott, a pár eltávolodott, és májusban bejelentették, hogy különválnak útjaik. S bár a focista elköltözött, Pamela pedig pszichológus segítségét kérte a talpraálláshoz, a barátok már ekkor tudták: mindez csak ideiglenes állapot.

„Egy komolyabb mosolyszünetről van szó, és Bence már el is költözött a közös albérletükből, de reméljük, hogy ez nem végleges. Szerintem van még remény arra, hogy rendeződnek a dolgok köztük, de most mindkettőjüknek időre van szüksége” – mondták korábban a barátok, akik kívülállóként mindvégig állították: szakítás ide vagy oda, ez a két ember összetartozik, s tiszta szívből szeretik egymást.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsókot keresed? Íme a legjobb recept!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?