LOVE

Hatalmas a boldogság, Rúzsa Magdi hármas ikrekkel várandós: „Három kicsi lélek is egyszerre minket választott”

Épp csak elhatározta az énekesnő és párja, hogy bővítik a családjukat. Ám meglepetésükre jóval nagyobb csodát kaptak.
  • Szerző: Ripost

Elképesztően jó hírt közölt az orvosa Rúzsa Magdolnával, aki, mint kiderült, hármas ikreket hord a szíve alatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A boldog házaspárt meglepetésként érte, hogy egyből három picivel fog bővülni a családjuk.Hiszen csak épp belekezdtek a babaprojektbe.

Rúzsa Magdi

„Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy “felkészültél?” “Mire?” – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman” – mesélte az énekesnő a Blikknek.

Egyébként az aranytorkú énekesnő családjában nem ez lesz az első ikerterhesség. Mivel azonban a terhesség alatt az első tizenkét hét a legkritikusabb, főleg ha egyszerre több baba is érkezik, ezért Magdi és férje, Vilmos megvárták ezt az időt, hogy a nyilvánossággal közöljék az őket ért csodát.

A legutóbbi vizsgálat kimutatta: mind a három pici egészséges és szépen fejlődik! Ám a szülők óvatossága nem változott, rendszeresen járnak vizsgálatokra, és Magdi elhatározta, hogy az utolsó hónapot kórházban fogja tölteni.

„Nemrégiben a férjemmel úgy döntöttünk, belevágunk egy olyan kalandba, amire eddig nem éreztük magunkat készen. Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat. Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik... Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét” – árulta el boldogan az énekesnő, aki egyelőre jól bírja a strapát, ám nemsokára vissza kell vennie a tempóból, hiszen három babával a szíve alatt háromszor annyi a teher is.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?