SZTÁR

Rúzsa Magdi elárulta, miért nincs gyermeke

Sok év után valóra váltotta az álmát Rúzsa Magdi! Az énekesnő Angyalkert címmel írt mesekönyvet, és úgy érzi, ez már a gyerekvállalás kapuja. Orosz Cynthia YouTubernek beszélt arról, hogy miért várt a szüléssel.
  • Szerző:

Már három éve Simon Vilmos felesége a 35 éves énekesnő, és gyerekeknek szánt mese és dalok kapcsán akaratlanul felmerült a kérdés: 34 évesen Magdi vajon mikorra tervezi az anyaságot?

„Én abban hiszek, hogy ezt az élet alakítja, és hogy nem szabad erőltetni a dolgokat. Mindig is azt képzeltem, hogy jó lenne, ha egy nap lenne gyerekem, de én így is teljes értékű életet élek. A sorsra bíztam ezt a kérdést, meglátjuk, mit hoz a jövő, és mit ad meg nekem a jóisten” – mondta az énekesnő nemrégiben és most ismét mesélt a gyermekvállalásról.

Fotó: Ripost

„Vannak dolgok, amit nem lehet erőltetni, meg kell várni a pillanatot. Szerettem volna olyan időszakot választani erre, amikor már tisztában vagyok azzal, hogy van mit adnom, és hogy meg tudom védeni olyan sérülésektől, amik engem vagy a tesómat értek. Ezek nyilván mély és régi dolgok, de ott vannak. A saját gyerekkoromban – úgy, hogy nem szeretném bántani a szüleimet, mert a lehető legtöbbet megtették értünk, de – mégis voltak olyan dolgok, amiket nem szeretnék, hogy az én gyerekeim is megtapasztaljanak. (…) azon kívül, hogy tudok-e adni, mi van, hogy ha azzal pont félbeszakítok valamit, amit meg a Jóisten nem véletlenül mért rám utat. Akkor utána jött a bűntudat, aztán az az érzés, hogy jó, kibiztosítom a pályát és akkor ott a tökéletes időzítés, és aztán rájössz, hogy nincs tökéletes időzítés”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?