LOVE

Fantasztikus örömhír: Máris jön a baba Homonnay Zsoltéknál

Óriási az öröm Homonnay Zsoltéknál. A Ripost megtudta: a Budapesti Operettszínház mûvésze és táncmûvész párja, Földesi Anita babát várnak.
  • Szerző: RIPOST

A 48 éves színésznek már van két gyereke, így igazi gyakorlott apukaként várják a csemete érkezését. Homonnay Zsoltnak ugyanis  van már két fia, Zsombor és Búlcsú.

A színész kedvesének is van már egy fia, Márk, így mindketten tapasztalt szülőként alapítanak együtt családot. Lapunk információi szerint Anita már túl van a terhessége felén és jól viseli a babavárás minden pillanatát.

A %% utolérte a színészt, aki megerősítette az értesüléseinket.

„A hír igaz, valóban gyerekünk fog születni, nagyon boldogak vagyunk! Anita nagyon jól van és mindketten alig várjuk, hogy megszülessen a pici” – nyilatkozta lapunknak Homonnay Zsolt, akit Marosvásárhelyen a vizsgaidőszakában sikerült utolérnünk telefonon, ugyanis ott tanul rendezői szakon. 

Zsolt és Anita kollégaként 15 éve ismerték meg egymást, de a kapcsolatuk csak három éve mélyült el. A pár tavaly nyáron beszélt először arról, hogy szeretnének közös gyereket, így az álmuk most megvalósult nemsokkal azután, hogy júliusban Zsolt megkérte Anita kezét. 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?