LOVE

Nem titkolja tovább: ezt gondolja a magyarokról Demcsák Zsuzsa férje

Krishan az indiai Csandígarh-ban született a Himalája lábánál, de már két éve Budapesten él.
  • Szerző: Doris

Bölcsesség, higgadtság és az élet határtalan szeretete – ez sugárzik Krishan Dangwal tekintetéből, aki immár két éve Budapesten él, és április 24-én ünnepli első házassági évfordulóját Demcsák Zsuzsával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem titkolja tovább: ezt gondolja a magyarokról Demcsák Zsuzsa férje

Fotó: Ripost / Szabolcs László

Bár biztos sokan azt gondolták, hogy a Himalája lábánál született férfi nehezen szokja meg Magyarországot, ennek inkább az ellenkezője igaz! Krishan imádja hazánkat, sőt, már a magyar gasztronómiában is jártas. Kedvenc fogása a töltött káposzta (akárcsak Kis Grófónak).

„Soha nem volt igazán honvágyam. Egyébként is naponta beszélek a családommal. A tizenhárom éves unokaöcsém éppen most tanul főzni, folyamatosan küldi a képeket az elkészült ételekről. Nem volt különösebben nehéz megszoknom a magyar konyhát, mert az indiai jóval változatosabb, rengeteg fűszert és alapanyagot használ. Ráadásul minden holdhónaphoz tartozik egy vallási ünnep, amelyhez speciális menüsort fogyasztanak. Itthon kevesebb az ünnep, és az ételek rendszerint ugyanazok” – magyarázta Krishan a Story magazinnak, hozzátéve, hogy galuskát szaggatni is remekül tud, persze ezt is Zsuzsától tanulta.

Krishan azt is elárulta, hogy nagyon megkedvelte a magyarokat, segítőkésznek és lazának tartja őket.

„Fantasztikus látni, mennyire lazák az emberek. Ahogy minden pillanatot ki tudnak élvezni hol egy sörrel a kezükben, vagy éppen utcazenét hallgatva” – lelkendezett Krishan, aki egyébként mindennap 3:30-kor kel, és egy ideje már jógát oktat hazánkban.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?