LOVE

Cinthya Dictator vallomása: így szeretett bele a legjobb barátjába

A fotóművész tíz éve ismeri Molnár Tomit, ám csak egy évvel ezelőtt érezték úgy, hogy menthetetlenül egymásba szerettek.
  • Szerző: ripost

Évtizedes barátság után alakult szerelemmé Cinthya Dictator és Molnár Tomi kapcsolata. A szerelmesek tizenöt éves koruk óta ismerik egymást, ám csak egy évvel ezelőtt szerettek egymásba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Tizenöt éves korunk óta ismerjük egymást Tomival. Egy kerületben nőttünk fel, szinte egymás mellett. Minden reggel egy villamoson utaztunk az iskolába, még a gimink is egymás mellett volt. Mindeközben egy akkori szubkult oldalon is fent voltunk, onnantól datáltak minket a médiában. Akkor lettek az első követőink… Az Anti Fitness Club idején, szerepeltem Tomiék második videoklipjében is. Akkoriban Iszak Eszti csinált a VIVA zenecsatornán egy műsort, ahova mindkettőnket behívott, hogy a stílusunkról csináljon egy epizódot. Neki köszönhető, hogy az akkori időszakunkból van egy közös fotónk Tomival. Érdekes, hogy tíz éve készült az a kép, egy éve vagyunk már együtt és nem is gondoltuk volna, hogy milyen fordulatokat hoz az élet. Végig egymás mellett haladtunk az évek során, és most ért össze az életünk. És remélhetőleg ez így is folytatódik” – mondta el az AC News-nak Cinthya.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

És ezeket olvastad már?