LOVE

Ben Affleck pipihúsra vágyott: fiatalabbért dobta 38 éves barátnőjét

Ben Affleck sosem tudott igazán elköteleződni a tévés producer mellett, de egy évet azért lehúztak egymás mellett.
  • Szerző: Ripost

Ahogy a %% is beszámolt róla, a 46 éves Ben Afflecket az utóbbi időben többször is lehetett látni egy 22 éves Playboy-modellel, Shauna Sextonnal. Így nem is meglepő, hogy az E! News hétfőn közölte: a színész szakított 38 éves barátnőjével, Lindsay Shookusszal.

A portál úgy tudja, hogy a pár még mindig jó barátságot ápol, és ugyan sokáig dolgoztak a kapcsolaton, Affleck sosem köteleződött el Shookus mellett igazán. Ráadásul a távolság sem tett jót a kapcsolatnak, hiszen a színész Los Angelesben él, közel három gyermekéhez, Violethez, Seraphinához és Samuelhez. Shookus viszont New Yorkban lakik, közel a fiához, és a Staurday Night Live-ban dolgozik producerként.

Utoljára júliusban lehetett őket együtt látni, Puerto Ricóban. 2017-ben jöttek össze, hivatalosan először szeptemberben mutatkoztak. Shookus vasárnap a hivatalos Instagram-fiókját is törölte, hogy az emberek ne kérdezgessék a szakításról - számolt be a Daily Mail.

Affleck viszont úgy látszik nem járt túl jól a cserével, új párja mellett gyakrabban emelgetheti a poharat, aminek nem lett jó vége. A napokban volt feleségének, Jennifer Garnernek kellett elvonóra vinnie a ramaty állapotba került sztárt, mert túlzásba vitte az alkoholizálást. Erről ITT olvashatsz bővebben!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?