LELKIZŐ

„Nehéz így látnom, hogy sokszor bezihál a kis teste légzésnél” – Megszólalt kislányukról Young G kedvese

Young G barátnője, Norina is megtörte a csendet közös kislányuk, Rebeka állapotáról, és a szülés körülményeiről is beszámolt.
  • Szerző: rp

Az ismert rapper, Young G barátnője, Norina az Instagram-oldalán számolt be a szülés körülményeiről, és kislánya, Rebeka állapotáról. Így derült ki, hogy a kismamának vasárnap éjfél után folyt el a magzatvize, ezt követően siettek be a kórházba. „Reggelre derült ki, hogy ha megjön a második orvosom, megcsászároznak” – írta Norina, aki további részleteket osztott meg, például azt is, hogy beoltatta magát a koronavírus elleni vakcinával kislánya és saját egészsége érdekében!

„Várandósságom során nagyon legyengült a szervezetem, folyamatosan kaptam antibiotikumot és különböző teákat ittam a rengeteg felfázás miatt. Ezért adattam be az oltást, mert féltettem magunkat. 2800 grammal megszületett a kisbabánk 36 hetesen és nagyon hosszú csaj! Kezdődő tüdőgyulladást állapítottak meg nála, ami miatt légzés-segítést kap, nem lélegeztetőn van” – folytatta a kismama, aki hozzátette, hogy néhány napig még inkubátorban lesz a pici és a légzését is segítik.

„Hogy miért történt? Mert a rengeteg felfázás során felszállt a méhbe a baktérium és ezáltal kialakult nála ez a kezdődő tüdőgyulladás. (...) Pár napig segítségre szorul és inkubátorban lesz. Nehéz így látni, hogy sokszor „bezihál” a kis teste légzésnél, mindig elsírom magam, ha végigsimítom a kis testén a kezemet, mert tudom, hogy annyira erős csaj, és nem ezt érdemli” – fogalmazott az újdonsült édesanya, aki tudja, hogy együtt mindent legyőznek, hamarosan hazamehetnek a kórházból, és mindez a múlté lesz.

Norina megtörte a csendet

Norina megtörte a csendet (Fotó: Instagram)

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?