LELKIZŐ

Videóüzenetben beszélt Károly herceg arról, mit érzett a koronavírus-betegsége alatt

Megszólalt a koronavírusból felgyógyult Károly herceg.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a is beszámolt, Károly herceg is megfertőződött koronavírussal, de enyhébb tünetekkel átvészelte a betegséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Most egy videóban mondta el, hogy feleségével megtapasztalta a járvány mindkét oldalát, tudja, milyen félni a megfertőződéstől, amikor távolságot kell tartani és karanténba vonulni, de most már azt is tudja, milyen fertőzöttként átvészelni a bajt. Azt mondta, szerencsésnek gondolja magát, hogy a pozitív teszt ellenére enyhe tüneteket produkált.

De azt is bevallotta, ez egy nagyon stresszes, frusztráló helyzet, amikor nem találkozhat az ember a szeretteivel, és teljesen felborul az életünk normális rendje.

Károly és felesége sokat gondol azokra, akik elveszítik szerettüket, és azokra a magányos emberekre, akiknek egyedül kell átvészelniük ezt az időszakot.

A walesi herceg hosszasan szólt a járvány hőseiről, tiszteletét fejezete ki és köszönetet mondott a munkájukért az egészségügyben dolgozóknak, a kereskedelmi dolgozóknak és mindenkinek, aki a jelen körülmények között is helyt állnak.

Próbáljuk meg átvészelni reménnyel és hittel ezt az időszakot, mert egyszer vége kell, hogy legyen, és eljönnek a jobb idők – zárta beszédét Károly herceg.

És ezeket olvastad már?