LELKIZŐ

Vége: Damu Edina teljesen padlóra került!

Az asszony telefonját kikapcsolta a szolgáltató, akárcsak a házában levő közmûveket.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Minden jel arra utal, hogy Damu Edina olyan mély gödörbe zuhant, amiből már nem tud kikászálódni. Az asszony korábban a %%-nak elmondta, nagyjából háromszázezer forintra lenne szüksége ahhoz, hogy a felhalmozódott tartozásait rendezni tudja.

"Amennyiben ez nem történik meg, könnyen áram és víz nélkül maradhatok" - nyilatkozta, miután a gázt már kikapcsolták az otthonában.

Az érdi házban jelenleg egyedül élő asszonyról most ismét aggasztó híreket kaptunk. Edinát hiába hívtuk telefonon, a szolgáltató - bizonyára az általa is megerősített nagy összegű tartozás miatt - lekapcsolta a készüléket a hálózatról.

Edinánál már a gázt is jó ideje kikapcsolták, ezért az októberi, enyhébb hideget is nehezen tudta elviselni, most, a fagyos időben viszont valóban kilátástalan helyzetbe került.

"Nagyon fázom, itt ülök a hideg lakásban, most dolgozni sem tudok, mert megbetegedtem. Két köntösben, meleg ruhában és három takaróval próbálom átvészelni a nappalokat és az éjszakákat. Nem tudom mi lesz, most úgy érzem, megfagyok."

A család segítségére nem számíthat, édesanyja és a nővére Budapesten élnek, ők gondoskodnak féléves lányáról, Majáról. Oda bizonyosan nem költözhet, mivel a gyámhatóság határozata szerint nem tartózkodhat egy helyiségben a gyermekével.

Hogy mi lesz Edina sorsa és ki nyújt segítő kezet a munkanélküli asszonynak, nem lehet tudni. Egy biztos, rajta jelenleg csak a csoda segíthet.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?