LELKIZŐ

Vége a háborúskodásnak? Édesanyjánál keres vigaszt tönkrement házassága után Weisz Fanni

Ahogy egyre távolodott a férjétől, úgy került egyre közelebb édesanyjához Weisz Fanni.
  • Szerző: Ripost

Válik Weisz Fanni és Hajmásy Péter. Ahogy arról a is beszámolt, hónapok óta tarthat a modell és a volt kosárlabdázó házassági válsága. Fanni Instagram-oldaláról ugyanis már április óta hiányoznak a közös képek az egykori álompárról, Péter pedig hat hete semmit nem osztott meg követőivel. A pár végül megelőzte a további találgatásokat, és maguk osztották meg a hírt a rajongókkal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hajmásy Péter posztjából arra lehet következtetni, hogy nem voltak botrányok, egyszerűen kihűlt a kapcsolat.

Sokan álompárként tekintettek a párra, ám számos gond nehezítette közös életüket. Az egyik, hogy bár sok szó esett a tervezett gyerekprojektről az esküvő óta, a gyermekáldás csak nem akart jönni. Többen már akkor problémákat sejtettek a házasságban, míg mások Fanni pajzsmirigyproblémáira vezették vissza a gondot, ugyanis a jó étvágyú modell alig nyomott ötven kilót.

Az is komoly ballaszt volt, hogy kapcsolatuk viszályt szított Fanni és édesanyja, Lénárt Ágnes között. A korábban elválaszthatatlan anya-lánya páros egyik napról a másikra eltávolodott egymástól, sokak szerint Péter hatására, aki nem nézte jó szemmel bensőséges kapcsolatukat. Előfordult, hogy egy évig nem beszéltek egymással, és csak a Fanni életéről szóló színdarab bemutatóján találkoztak.

Fotó: Bors

A feszültség utána sem enyhült: Ágnes az újságból tudta meg, hogy házasodik a lánya, majd hamis, rossz helyre szóló esküvői meghívót küldtek neki és több ismerősének.

A hírek szerint most megfordult a helyzet: ahogy távolodott Fanni Pétertől, úgy került egyre közelebb az édesanyjához.

„Az utóbbi egy évben kezdődhettek a gondok. Úgy tudom, egyre többet üzent az édesanyjának, sokat beszéltek, és sűrűsödtek a találkozások is. Az idős nagyszülei hosszú ideig hiába várták Fannit Szegedre, ám végül ott is megtört a jég, újra felvették a kapcsolatot egymással, és most már biztos, hogy visszatér a régi kerékvágásba a család élete” – mesélte a család közeli barátja a Borsnak.

És ezeket olvastad már?