LELKIZŐ

Megrázó vallomás: elvetette a magzatát a magyar sztár, összeomlott tőle

Az egykori luxusfeleség megrázó őszinteséggel vallott arról az időszakról, amikor élete talán legnehezebb döntését hozta meg.
  • Szerző: ripost

Rajongója kérdésére őszintén beszélt arról Vasvári Vivien, hogy milyen nehéz volt számára fiatal lányként az abortusz mellett dönteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egykori luxusfeleséget az Instagramon 24 órán át megtekinthető történetekben faggatták a követői, ott került terítékre ez a kérdés is.

Vasvári Vivien nehéz döntést hozott korábban

Vasvári Vivien nehéz döntést hozott korábban
Fotó: LifeTV

„Engem nagyon! Nehéz volt az az időszak számomra” – fogalmazott Vivien.

A modell ma már kétgyermekes boldog anyuka, de néhány évvel ezelőtt elmondta: érettségi után véletlenül teherbe esett.

Akkoriban válaszút előtt állt, hogy a sport helyett milyen utat válasszon, erre meg már csak hab volt a tortán a várandóssága híre, ami váratlanul érte, hiszen fogamzásgátló gyógyszert szedett.

Bár meg szerette volna tartani a babát, az akkori párja, annak szülei és ő maga is végül úgy döntöttek, hogy nem vállalhatják a kicsit.

„Nagyon nehéz időszak volt. Ilyenkor az ember akárhogyan dönt, az meghatározza a későbbi életét. Hónapokig csak keseregtem, sírtam, aztán vettem egy kis ruhát és cipőt… Bár tudtam, hogy nem tartom meg a magzatot, szerettem volna mindig emlékezni rá. Később azonban, amikor Ariana megszületett, ő viselte a pici ruhácskát” – mondta el korábban a Blikknek Vivien.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?