LELKIZŐ

Házassága mélypontjairól vallott Varga Miklós

Az énekes immár 27 éve él boldog házasságban a feleségével, Erikával, de nem tagadja, nekik is voltak mélypontjaik.
  • Szerző: Doris

Varga Miklós 1994-ben vezette oltár elé kedvesét, az egykori tévétornás Fejes ikrek egyik tagját, Erikát. Nem siették el a dolgokat, hiszen már 1986-ban összejöttek, miután Erika táncolni kezdett a Varga Miklós Bandben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Házassága mélypontjairól vallott Varga Miklós

Fotó: Ripost

A pár ma, 27 évvel később is boldog és kiegyensúlyozott házasságban él, de azt az énekes is elismerte, hogy bizony voltak hullámvölgyeik. Olykor előfordult, hogy úgy érezték, boldogabbak lennének egymás nélkül.

„Nem titok, az évek során a mi fejünkben is megfordult olykor, hogy külön talán jobb lenne, de ilyenkor mindig arra jutottunk, hogy ha új életet kezdünk, ugyanezek a problémák visszaköszönnek. Rájöttünk, hogy nem érdemes feladni a kölcsönös kötődést és azt a sok-sok élményt, amit együtt éltünk át” – kezdte a 7-nek Varga Miklós, aki levonta a konzekvenciát a nehéz időszakokból. Állítása szerint kulcsfontosságú, hogy megadják egymásnak a kellő szabadságot.

„Igen, ez nagyon fontos, de ez nem jelent szexuális szabadosságot. Engedni kell, hogy a másik is élhesse az életét, ahogy neki jó és túl kell lendülni azokon a holtpontokon, amik minden kapcsolatban előfordulnak. Súrlódások mindig lesznek, mert két ember nem egyforma, nálunk is néha csörrent egy-egy tányér, de soha nem célzottan! Ahogy idősödünk, persze benőtt a fejünk lágya. Nem éri meg veszekedni. Nem ezzel kapcsolatban, de gyakran eszembe jut anyám mondása: idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni” – véli az énekes.

A Varga Miklóssal készült teljes interjút elolvashatod a 7 kedden, június 1-jén megjelenő számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?