LELKIZŐ

Megható vallomást tett elhunyt férjéről Vajna Tímea

Andy Vajna özvegye beteg gyermekeket látogatott meg, akiknek adományt is vitt, ez pedig eszébe juttatta, mennyire vágytak közös babára.
  • Szerző: ripost

Mélyen megérintette a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben tett látogatása Vajna Tímeát. Andy Vajna özvegye, mosó- és szárítógépet, illetve játékokat vitt a kórház kis lakóinak, akikkel időt is töltött el a kórházban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„A szívem szakad meg, amikor egy olyan gyermeket tartok a kezemben, akiről lemondtak a szülei. Nekünk Andyvel a világot jelentette volna, ha babánk születik. Amíg ott voltam a kórház osztályán és a beteg gyerekekkel találkoztam, folyton ő járt a fejemben, bárcsak nekünk is világra jöhetett volna egy gyermekünk” – mondta el a Blikknek az üzletasszony.

„Sosem tagadtam, nagyon szeretem a gyerekeket, és életfeladatomnak érzem, hogy amíg csak tudom, segítsem őket. Hasonlóképpen vélekedem a védtelen állatokról is. Andyvel ebben is hasonlóak voltunk, ő rendszeresen adományozott többek mellett a Magyar Hospice Alapítványnak is, egy szobát róla neveztek el.”

A világhírű producer filmes relikviái és személyes tárgyaiból Tímea aukciót szervezett, aminek bevételének egy részéből a Gyermekszív Központot és más egyéb szervezeteket szeretne támogatni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?