LELKIZŐ

„Rúgjátok fenéken magatokat!” – üzenték Fekete Dávidnak és feleségének

A közösségi médiában jelentette be Fekete Dávid, hogy válik gyermekei édesanyjától. Regina a Facebookról értesült a hírről. Az egymásnak üzengető páros alaposan felbolygatta az internet világát.
  • Szerző: Ripost

Fekete Dávid a hétvégén jelentette be Facebook-oldalán, hogy válik feleségétől, amiért Regina, az énekes megfogalmazása szerint másnál kereste a boldogságot. A bejelentés a feleséget is meglepte, Regina ugyanis szintén a közösségi médiából értesült arról, hogy véget ér házassága. Fekete Dávid és felesége végeláthatatlan üzengetésbe kezdett egymással, de ezt már a netezők sem hagyhatták annyiban.

Fekete Dávid és felesége

Fekete Dávid bevallotta: megcsalták egymást a feleségével.
Fotó: FEM3

„Minden szó nélkül elment, nem vette fel a telefont, majd egyszer csak szembesültem azzal, amit kiírt… Ő hagyott el, és porig alázott ország-világ előtt” – mondta a Blikknek az összetört feleség, aki bár nem tagadta a megcsalást, beszámolt anyagi helyzetükről, arról, hogy Dávid is megcsalta őt, sőt azt is elmondta, hogy férje rendkívül féltékeny típus, aki azt sem engedte, hogy másokkal beszélgessen.

A páros netes féltékenységi cívódása szinte felrobbantotta az internetet, sorra kapják az üzeneteket a Facebookon. Van, aki Dávid mellett áll, mások szerint Reginának van igaza, a többség azonban inkább a házaspár gyermekeit veszi figyelembe.

A gyerekeitekkel kellene foglalkozni, nem kiteregetni a gondotokat.”

„A szép gyermekeitekre nem gondoltok? Szálljatok magatokba és gondolkodjatok!”

„Drága gyerekeim, nagyon sajnálnám, hogy ez a szép család tönkremenne a szülők felelőtlensége miatt. Jó lenne ha fenéken rúgnátok magatokat és elgondolkoznátok. Nem a kamerák előtt teregetnétek a szennyest, inkább a gyönyörű gyerekeitekkel töltenétek minden percet!”

 

És ezeket olvastad már?