LELKIZŐ

Újabb fordulat! Damu eltiltotta feleségét közös gyermeküktől

Van abban igazság, amit Damu Roland állít gyermeke anyjáról, miszerint Edina hetek óta nem látogatja a kis Maját. De nem önszántából marad távol...
  • Szerző: Buster

Damu Roland gyakorlatilag szünet nélkül ostorozza nejét közösségi oldalán és nyilatkozatokban, mióta lányuk, Maja megszületett és kiderült, nem tudják rendezni megromlott viszonyukat. A színész vádaskodásának visszatérő eleme, hogy Edina nem látogatja a kislányt, akit a gyámhatóság a nővérénél helyezett el, és akit ő napi szinten, ha csak órákra is, de meglátogat. A valódi okot ugyanakkor elhallgatja. Edina a %%-nak bevallotta, miért is nem keresi Maját.

"Nagyon unom már ezt az egészet! Folyton azt hallom és olvasom, hogy Roland szerint nem érdekel a kislányom sorsa, mivel nem megyek hozzá egy ideje.

Az az igazság, hogy mindennél és mindenkinél jobban érdekel, és jobban hiányzik Maja, de nem mehetek át a nővéremhez, mert megharagudott rám és nem enged a lányom közelébe.

Én mennék, de tehetetlen vagyok, hiszen nem enged be a lakásba. Éppen ezért azt tervezem, hogy elmegyek a gyámügyhöz és kérem a láthatást” - mondja Edina, aki cáfolja, hogy az ital miatt került volna kórházba legutóbb.

"Most teljesen jól vagyok. Szerencsére nincs semmi baj. Nem iszom, mint hallod, most is teljesen józan vagyok. Itthon tartózkodom, és éppen főzök” - jelentette ki a Jóban Rosszban egykori színészének felesége, aki reméli, hamarosan hivatalosan is elválasztják a színésztől és élheti végre a saját életét. Eközben azon is gondolkodik, hogy pert indítson férje ellen, aki szerinte folyamatosan rossz fényben igyekszik feltüntetni őt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?