LELKIZŐ

Mutatjuk a részleteket: itt és ekkor vehetsz végső búcsút Törőcsik Maritól

A Nemzeti Színház péntek délután hivatalos sajtóközleményben tudatta, hogy hol és mikor róhatja le bárki a tiszteletét Törőcsik Mari emléke előtt.
  • Szerző: ripost

Péntek kora délután a Nemzeti Színház sajtóközleményben tudatta, hogy Törőcsik Mari tisztelői hol és mikor róhatják le a kegyeletüket a Kossuth Nagydíjas színésznő emléke előtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Törőcsik Maritól bárki elbúcsúzhat a Nemzeti Színházban

Törőcsik Maritól bárki elbúcsúzhat a Nemzeti Színházban
Fotó: Ripost

„Mindazok, akik Törőcsik Marit, a Nemzet Színésze és a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznőt, érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját szerették és tisztelték, akiket feledhetetlen színészi játékával elkápráztatott, akiknek mosolyt csalt az arcára, leróhatják kegyeletüket a Nemzeti Színház Hajóorrában felállított emlékhelyen a mai napon (2021. április 16.) 17 órától 21 óráig. A továbbiakban pedig a hét minden napján 10 és 21 óra között”– olvasható a Nemzeti Színház közleményben.

Íme, a térkép, így juthatsz el Törőcsik Mari emlékhelyéhez

Íme, a térkép, így juthatsz el Törőcsik Mari emlékhelyéhez
Fotó: Nemzeti Színház

A színésznő kedvenc virága a sárgarózsa volt, kérik, hogy aki teheti, egy szál ilyen virággal emlékezzen meg róla, valamint további részleteket és szabályokat is közöltek a koronavírus-járványra való tekintettel.

„Kérjük a tiszteletüket tevőket, hogy a Nemzeti Színház Hajóorrát a Soroksári út felől kijelölt útvonalon közelítsék meg. A járványhelyzetre való tekintettel kérjük, fokozottan ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra. Ha lerótták kegyeletüket, a tömeg elkerülése érdekében a Duna felőli oldalon, a Nemzeti Színház parkolójának irányába távozzanak” – áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?