LELKIZŐ

Teljesen összetört, terápián dolgozta fel válását a magyar színész!

Polyák Lilla volt férje nehezen fogadta el, hogy véget ért a házassága, minden tőle telhetőt megtett azért, hogy lelkileg jobban legyen.
  • Szerző: ripost

Nehezen dolgozta fel a válását Homonnay Zsolt! Az Operettszínház sztárja két évvel ezelőtt vált el Polyák Lilláról, és a mai napig sem tagadja, hogy ez egy szomorú időszak volt számára.

"Egy hosszú folyamat volt, mire az elválást segítséggel rendeztem magamban. Sokat beszélgettem a hozzám közel állókkal, olvastam szakkönyveket, és jártam terápiára is" - vallotta be a Lokálnak a színész, aki sokat tanult a kudarcból.

"Bár mindenki azt látta, hogy húsz év és két közös gyermek után egy igazi álompár vagyunk Lillával, bizony nekünk is voltak gondjaink. Visszatekintve látom, hogy nem oldja meg a gondokat, ha az ember a szőnyeg alá söpri azokat. Ma már tudom, hogy a konfliktusokat sem szabad megkerülni és tisztázatlanul magunkba temetni. Egy idő után ez felőrölt engem is. A színházi munkabeosztás miatt késő estig dolgozunk, és gyakran napközben is csak rohanunk egyik próbáról vagy helyszínről a másikra. Sajnos a munka és a gyerekek mellett nem vettük észre, hogy eltávolodunk egymástól, nem fordítunk elég időt egymásra. Pedig a romantika, a tűz életben tartásához elengedhetetlen. De mielőtt még átment volna a kialakult helyzet sárdobálásba, léptünk. Persze nagyon nehéz volt kimondani, hogy itt a vége, főleg a két fiunk, Zsombor és Bulcsú miatt" – fogalmazott őszintén Homonnay.

A színésznek azóta baráti a viszonya volt nejével, jelenlegi kedvesével pedig rendkívül boldogok, már el is jegyezték egymást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?