LELKIZŐ

Szívszorító: Ezt kívánta Gábor Zsazsa a halála előtt

A férj mit sem sejtve a közelgő tragédiáról még posztolgatott. Ezt bizonyítja legalábbis az a különös bejegyzés, amelyet néhány órával a veszteség előtt a Facebook-oldalán tett közzé.
  • Szerző: BDF

Frédéric von Anhalt feleségével, Gábor Zsazsával  együtt kívánt a közösségi profilján kellemes karácsonyi ünnepeket közös barátaiknak.

„Jégfehér, mint a lelkünk és mint a színek, amiket szeretünk. Drága feleségem és én áldott, békés karácsonyt kívánunk minden kedves ismerősünknek. Legyen béke a földön” – írta, de

akkor még nem sejthette, milyen tragédia árnyékolja majd be a szeretet ünnepét.

Jól látható, a bejegyzés első néhány hozzászólója kellemes hangvételű sorokkal viszonozta a herceg és neje üzenetét. Néhány órával később viszont már több száz részvétnyilvánító hozzászólás érkezett a fotókkal feltöltött bejegyzéshez.

Részvétem. Gondolunk rád ebben a nehéz időben! A feleséged mindig veled lesz!

– írták, ám úgy tűnik, az özvegy válasza még mindig várat magára. Az elkeseredett férj még Zsazsa halálhírét sem osztotta meg a Facebook-oldalán. Noha több helyen, szóban már megerősítette azt.

Kilencvenkilenc éves korában meghalt Gábor Zsazsa magyar származású hollywoodi filmdíva, aki filmszerepeinél is ismertebb volt gazdag férjeiről és szellemes mondásairól. Úgy tudni, a halál oka szívroham volt.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?