LELKIZŐ

Szívszorító: Ez történt a kórházban a koronavírusos magyar énekessel

Eddig nem tudott beszélni a betegségéről, ha csak rágondolt, a sírás szorongatta. Most mégis elmondta, min ment keresztül.
  • Szerző: Ripost

Először beszélt kálváriájáról Delhusa Gjon, aki összesen 23 napot feküdt kórházban, miután elkapta a koronavírust.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Az énekes elmondta, hogy eleinte magas láza volt, majd pokoli fájdalmai lettek a vállában és a hátában. „Még ágyban feküdni sem tudtam, inkább a földön kínlódtam, azt gondoltam, hátha ott jobb lesz. (…) Fájdalomcsillapítókon éltem, amivel kivégeztem a gyomromat” – emlékezett vissza a Best magazinnak Delhusa, aki végül mentőt hívott magára, és a pozitív koronavírus-tesztet követően azonnal kórházba szállították. Az intenzív osztályra került, négy napig volt félaltatásban és lélegeztetőgépen. „Másfél millibárral lökték a tüdőmbe az oxigént, miközben kapálóztam. Kaptam a nyugtatókat, a fájdalomcsillapítókat, halál közeli állapotban voltam.”

Az énekes olyannyira legyengült a vírustól, hogy amikor már a leletei is kielégítőek voltak, még mindig olyan gyenge volt, hogy a szoba egyik sarkából nem tudott átsétálni a másikba. Bár a teste és a szervezete jobban van, de lelkileg nagyon megviselték a történtek. „Amíg bent voltam, két-három óránként vitték el a halottakat. Az ember ilyenkor azt gondolja, biztosan én leszek a következő. Túléltem, de átmentem a pokol kapuján.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?