LELKIZŐ

Õszintén vallott pajzsmirigydaganatáról a magyar műsorvezető!

A mûsorvezetőnek hátborzongató élményben volt része, pedig alapvetően csak a családjának akart jót.
  • Szerző: ripost

Már fiatalon megtanulta Peller Mariann, hogy a szavaknak bizony teremtő erejük van. Saját műsorában, az Utazás a lelked körülben őszintén beszélget a sztárokkal arról, miben hisznek és miként gondolkodnak a világról. 

Mariann a Borsnak elmondta, neki is van egyfajta hitvallása.

"Szerintem a hit olyan, mint egy ujjlenyomat, tehát mindenkinél teljesen más. Az én hitem szerint Isten és ember egy és ugyanaz. Isten bennünk van, mi pedig általa vagyunk. Az egész egy nagy egység" - fogalmazott a Borsnak a műsorvezető.

Azt is elárulta, hogy, mint korábban Muri Enikőnek, neki is volt furcsa tapasztalása. Muri Enikő Mariannak mesélte el, hogy régen annyira rossz viszonyban volt az édesanyjával, hogy sokszor azt kívánta, bárcsak ő maga halna meg, hogy ne veszekedjenek többet.

Ez odáig fajult, hogy Enikő heteken át látott egy sötét alakot, ami őt követi. 

Mariann-nal ennél kevésbé hátborzongatóbb, de mégis veszélyes dolog esett meg.

"Egyidőben, tizenéves koromban sokat imádkoztam úgy, hogy inkább nekem legyen bármilyen komolyabb megbetegedésem, de a szüleim, a családom és azok az emberek, akiket szeretek, maradjanak egészségesek. 

Aztán tizenhat éves koromban kiderült, hogy pajzsmirigydaganatom lett...

Szerencsére nem rosszindulatú, hanem jóindulatú, de ott tanultam meg azt az alaptételt, hogy ne kívánjunk ilyet magunknak" - árulta el Mariann.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?