LELKIZŐ

Õszintén vallott félelmeiről Lagzi Lajcsi, ezért aggódott lányáért

A zenész nem akarta, hogy lányának hozzá nem méltó párja legyen, de most úgy tûnik: az édesapa végre megnyugodhat.
  • Szerző: Ripost

Nincs könnyű dolga annak, aki a Galambos családba szeretne bekerülni, a háromgyermekes édesapa, Lagzi Lajcsi ugyanis oroszlán módjára védi két fiát, Lalát és Istvánkát, nem beszélve egy szem gyönyörű lányáról, Boglárkáról. Nemrégiben azonban Bogi feltöltött magáról egy fotót, amint egy fiatal férfit csókolt. A mulatós zene királya most elmondta, hogy féltékeny apaként mit szól az új családtaghoz.

"Nekem csak egy a fontos, hogy a kislányomat boldognak lássam, és hozzá méltó partnert válasszon" – kezdte a Borsnak Galambos Lajos, akinek nincsenek kü­lönösebb elvárásai Bogi választottjával szemben, csupán annyi, hogy tökéletes le­gyen.

"A kislányommal so­kat beszélgettem a fiúkról, hisz az utóbbi években azt láttam, hogy szó szerint ostromolják az udvarlók. Volt, akit egyáltalán nem támogattam, volt, akivel szemben akadtak fenntartásaim, de igazság szerint egyik sem ütötte meg azt a szintet, amit Bogi megérdemel. Egy nagyon csinos, okos, tanult, világot járt lányról beszélünk, akihez hasonlóan intelligens, egzisztenciálisan rendben levő partnert képzeltem el, nem egy jöttmentet. Remé­nyeim szerint Bogi most meg is találta Barnabást, aki minden feltételnek megfelel" – vallotta be megkönnyebbülve a mu­latós zenész, akivel Boglárka is egyetért.

"Tény és való, hogy nem könnyű apával. Egy időben »géppuskával« üldözte el a fiúkat mellőlem, de szerencsére erről már leszokott" – jegyezte meg nevetve a 20 éves lány.

"Egyre inkább bízik a döntéseimben, választásaimban, de azért nem mondom; volt bennem izgalom, amikor bemutattam a szüleimnek Barnabást" – fűzte hozzá Bogi, aki közel fél éve alkot egy párt az egyetemet végzett, jómódú fiúval, akivel kezdetben barátok voltak, majd szépen lassan egymásba szerettek.

"Õ is ugyanabban az iskolában végzett, mint én, így idővel egy társaságba keveredtünk, és egyre több időt töltöttünk egymással. Amikor mind a ketten megbizonyosodtunk arról, hogy ez több, mint puszta barátság, akkor a szüleimnek is bemutattam őt. Persze miután én is jobban megismertem, mert semmit sem akartam elkapkodni" – ecsetelte Bogi, akitől Lajcsi vette át a szót.

"Jó, azért bevallom, még mielőtt megtörtént volna a bemutatás, leinformáltam egy kicsit a srácot. Mivel a két fiam, Lala és István többször is találkozott vele, megkérdeztem tőlük, mi a véleményük Barnabásról, és tetszik-e majd nekem" - mondta Lajcsi, majd hozzátette, hogy fiai megnyugtatták és nem is érte nagy meglepetést, de a fél szemét még most is rajta tartja a fiún.

Bogi egyébként egyelőre még nem bútorozott össze a választottjával, s a közeljövőben még nem is tervezi.

"Vannak, akik már néhány hét együttlét után összeköltöznek, de én még szeretnék ezzel várni egy kicsit, különben is jobb, ha mindenkinek megvan a kis privát szférája. Neki is van lakása Budapesten, nekem is van hova mennem, de egyébként akkor vagyunk együtt, amikor csak akarunk. Most voltunk például először közösen nyaralni és nagyon jól éreztük magunkat. Remélem, ez így is marad, mert talán az ő nevében is mondhatom: boldogok vagyunk együtt" - mondta a szerelmes lány.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?