LELKIZŐ

Most érkezett: megtudtuk hova temetik Szilágyi István özvegyét!

Humenyánszky Jolán szombat kora reggel hunyt el, a szobrászművész hónapokkal ezelőtt gondoskodott a sírhelyéről.
  • Szerző: ripost

Férje mellé temetik Szilágyi István özvegyét. Humenyánszky Jolán szombat reggel, hónapokon át tartó súlyos betegség után hunyt el az egyik fővárosi kórházban.

Szilágyi István felesége a férje mellett nyugodhat, akit a gyanú szerint tavaly májusban, brutális kegyetlenséggel ölt meg a házaspár közös fia, Péter.

Szilágyi István özvegye, Jolika néni

Szilágyi István özvegyét a férje mellé temetik el.

Jolika néni segítője, Baricz Dezső végig az asszony mellett volt az utolsó időkben: amikor tudta, meglátogatta őt a kórházban és telefonon is tartotta vele a kapcsolatot.

„Jolika néni temetéséről még egyelőre nem tudok bővebb információval szolgálni, az viszont biztos, hogy a művész úr mellett lel majd örök nyugalomra. Így is váltottuk meg a sírhelyet a férje tragikus halála után. A kórház már megtette a szükséges lépéseket ahhoz, hogy szociális alapon temethessük el őt” – mondta el a -nak Baricz Dezső.

Humenyánszky Jolán hónapokon át küzdött a rosszindulatú tüdődaganattal a kórházban. Az asszony élete tavaly májusban vett szörnyű fordulatot, amikor a fia, Péter a gyanú szerint brutális kegyetlenséggel megölte az apját, Jolika néni férjét, Szilágyi István színművészt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?