LELKIZŐ

Ennyi volt: zátonyra futott házassága után ismét szakított a magyar színész

Szente Vajk házassága négy évvel ezelőtt ment tönkre Erdélyi Tímeával, de a válás után újra rátalált a szerelem. Most ennek a kapcsolatnak is vége szakadt.
címkék:
  • Szerző: ripost

Másfél év után véget ért Szente Vajk és Tiborcz Fanni kapcsolata. A színészre évekkel azután talált rá a szerelem, hogy elvált a feleségétől, Erdélyi Tímeától.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A csinos táncművész és a színész tavaly februárban kezdtek randevúzni, miután Vajk egyik rendezésében közel kerültek egymáshoz a lánnyal, a munkakapcsolatból pedig lassan szerelem szövődött.

Szente Vajk

Szente Vajk szakított a csinos táncművésszel
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A Puskás-musical napokkal ezelőtti bemutatóján azonban a táncművész már nem volt jelen, hogy gratuláljon Vajk szerepléséhez, a színész pedig a lap kérdésére elárulta, már nem alkotnak egy párt.

„Már nem alkotunk egy párt, egy ideje úgy döntöttünk, külön utakon folytatjuk. A szakításról is csak azért beszélek, hogy elkerüljem a pletykákat. A későbbiekben sem szeretném kiteregetni a magánéletemet, vannak ennél sokkal fontosabb dolgok is. A napokban mutattuk be a Puskás-musicalt a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, amelyre régóta készültünk és nagyon jól sikerült a bemutatón. A nézők nagyon szeretik ezt a darabot, úgyhogy az a döntés született, hogy az előadást elvisszük Szegedre is” – mondta el a Blikknek Szente Vajk.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?