LELKIZŐ

Válása után újra nyitott a szerelemre a magyar énekesnő

Az énekesnő életében nemrég hivatalosan is új időszámítás kezdődött, amikor is kimondták a válását. Suzy azóta nyitott szemmel jár, hiszen a fiatal anyuka nem kíván pártába vonulni.
  • Szerző: Buster

Suzy a napokban ünnepelte 35. születésnapját, amiről persze nem feledkeztek meg rajongói sem. Az énekesnő úgy tudta, hogy egy fellépésre kell sietnie, de amikor belépett az étterembe, több tucat barátja és rajongója köszöntötte a hírességet. A meglepetésből végül egy hatalmas, önfeledt buli kerekedett, ami közben sikerült néhány szót váltanunk az énekesnővel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Igen, jól látod, fantasztikusan érzem magam! Nagyon megleptek ezzel a szülinapi bulival, de nem csak ettől van jó kedvem. Sikerült végre elengednem minden negatív érzésemet és már nem bánkódom a múlton. Megráztam magam és csak előre tekintek szakmailag és persze a magánéletemben is” - kezdte sokat sejtetően Suzy, aki nem titkolja, hiányzik neki a férfienergia, ezért már nyitottan áll az udvarlók hadához.

„Arról persze szó nincs, hogy görcsösen keresném a szerelmet, de az igaz, hogy egy nő és anya élete is attól lehet igazán teljes, ha van mellette egy igazi társ, akiben megbízhat és aki szereti. Nem vagyok fából és amióta túltettem magam azon, hogy nem sikerült a házasságom, késznek érzem magam egy új kapcsolatra” - jelentette ki az énekesnő aki nincs is híján az udvarlóknak, hiszen a férfiak és észrevették a változást, így szép számmal küldik felé a jeleket.

„Sokáig nem figyeltem fel arra, hogy „úgy” néznek rám a férfiak, de amióta tisztáztam magamban a dolgokat, és újra jóban vagyok önmagammal, már feltűnik, ha flörtölnek velem. Persze az udvarlásnak vannak egyértelmű jelei is. A közösségi felületeimen rengeteg férfitől kapok levelet és bizony bőven akadnak, akik nem kertelnek és egyenesen leírják, hogy nagyon szívesen randiznának velem”- mondta nevetve az ünnepelt.

Majd hozzátette, nem hisz az interneten alakuló kapcsolatokban ezért szívesebben veszi, ha egy férfi inkább kihasználja egy véletlen találkozás lehetőségét és bátran mer kezdeményezni. A -nak ugyanakkor azt is elárulta, hogy számára nem elég, ha neki szimpatikus a jövőbeli udvarlója, hiszen édesanyaként figyelnie kell arra is, hogy a lánya is jól kijöjjön választottjával. „Elsősorban édesanya vagyok és csak másodsorban egy nő, aki szerelemre vágyik. Számomra az a legfontosabb, hogy a kislányom boldog és kiegyensúlyozott legyen, így természetesen döntő lesz az ő szava az esetleges párkapcsolatom szempontjából” - jelentette ki Suzy.

Egyedül is megállja a helyét

Suzy karrierje újra szépen alakul, mióta egy sikeres menedzsmenthez szerződött. Az énekesnőnek rengeteg fellépése van és önálló lemezének munkálatai is a véghajrához közelednek. „Fantasztikus csapat áll mögöttem, és ez meglátszik a fellépéseim számán. A nehéz helyzet ellenére is folyamatosan hívnak kisebb bulikra. Hétvégente akár négy-öt helyre is megyek. Közben folyamatosan dolgozunk a lemezemen is, amelyről már azt a dalt is kiválasztottuk, amihez augusztusban egy klipet is forgatunk” - újságolta örömmel az énekesnő.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?