LELKIZŐ

Speciális módszerrel kezelik az RTL gyógyíthatatlan beteg exsztárját

Pokoli kínok gyötrik Király L. Norbit! A volt x-faktoros nyitott gerinccel született, emiatt sokszor az is megerőltető számára, hogy bekösse a cipőfûzőjét.
  • Szerző: Doris

Nehéz időszakot él át az RTL Klub tehetségkutatójában feltűnt Király L. Norbi. Bár az X-Faktor egykori fenegyerekének sikerült új bandájával visszatérnie a zenei életbe, folyamatos egészségügyi gondokkal küzd. Veleszületett rendellenessége miatt sokszor pokoli kínokat él át. Nyitott hátgerince miatt sokszor az is megerőltető számára, hogy megkösse a cipőfűzőjét vagy beüljön az autóba.

Ilyenkor általában gyógyszerrel csillapítja fájdalmát, de tudja, ez hosszútávon nem megoldás. A Story Extra stábja ezért elvitte őt egy gyógytornászhoz, aki először alaposan megvizsgálta az énekest. A szakember a nyitott gerinc mellett a gerincferdülés egyik tünetét is megállapította Noribnál.

Az X-Faktor felfedezettje először azt hitte, egy kellemes masszázsban lesz része, később aztán kiderült, hogy keményen meg kell dolgoztatnia gyenge hátizmait. A gyógytornász egy olyan speciális, főleg nyújtásokból álló gyakorlatsort állított neki össze, amivel kis szerencsével örökre búcsút inthet a fájdalomnak.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?