LELKIZŐ

Szívbe markoló fájdalom: üzent a Tankcsapda az énekesét gyászoló AWS-nek

A rajongók és a zenésztársak nem tudják feldolgozni a fiatal Siklósi Örs halálhírét. A Tankcsapda megdöbbenve áll a tragédia előtt, s támogatják az AWS gyászoló tagjait.
  • Szerző: Ripost

Örs bízott benne, hogy felépül

Az AWS-es Siklósi Örs tragikus halálát leukémia okozta, az elmúlt heteket már kórházban töltötte. Szervezete végül feladta a küzdelmet. Örs azonban betegsége hónapjaiban is dolgozott, számokat írt, olyannyira bízott ugyanis a visszatérésben, hogy saját szólóalbumához, valamint az AWS új lemezéhez is készített anyagot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az AWS zenekar frontembere, Siklósi Örs

Az AWS zenekar frontembere, Siklósi Örs (Fotó: MTVA)

A Tankcsapda támogatja az AWS-t

A Tankcsapda korábban is az AWS mellé állt, nagyon tehetségesnek tartották a csapatot. 2018-ban A Dal című műsor kapcsán saját rajongóikat is arra biztatták, hogy szavazzanak rájuk, illetve turnézni is vitték őket.

„A zenekartól tudtam, hogy Örs beteg, de már készül a visszatérésre, ezért is döbbentem meg, hogy meghalt” – ismerte el a dobos Fejes Tamás a Blikknek. „Siklósi Örsben láttuk a lehetőséget, hogy ő legyen az új Lukács. A karizmájával, az előadásával kiemelkedett az átlagból. Kirobbanó tehetség volt, minden megvolt benne, hogy rocksztár legyen. Fájó a távozása, itt hagyott egy csomó tehetséges zenészt. Ha a zenekar tagjai segítségre szorulnak, készséggel támogatjuk őket, hogy ebből a nehéz helyzetből fel tudjanak állni.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?