LELKIZŐ

Megszólalt Siklósi Örs barátja, így küzdött a gyógyulásért az AWS énekese

Az AWS frontemberének halála nem csak az énekes szeretteit, de a rajongókat is letaglózta. Menedzsere és jó barátja beszélt Siklósi Örsről.
  • Szerző: ripost

Barátai, szerettei teljes mértékben biztosak voltak abban, hogy Siklósi Örs legyőzi a betegségét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az AWS frontemberénél tavaly júniusban diagnosztizáltak leukémiát, Siklósi Örs azonban nem omlott össze: emberfeletti erővel harcolt a kór ellen, és rengeteg terve volt még. Pénteken azonban feladta a harcot, a frontember halálát szombaton hozta nyilvánosságra a zenekar. A -nak megszólalt az énekes barátja.

Az AWS zenekar frontembere, Siklósi Örs

Az AWS zenekar frontembere, Siklósi Örs Fotó: MTVA

Saját szólóalbumot és az AWS-sel közös új albumot szeretett volna kiadni 2021-ben.

Jó barátja és menedzsere, Marosi Nikolett így emlékezett meg a 29 éves korában elhunyt énekesről.

„Karácsony előtt hazaengedték a feleségéhez, akkor találkoztam vele. Vittem neki pár dolgot, akkor láttam utoljára. Az ajtóban állt, én meg kicsit távolabb. Mi teljes mértékben hittünk abban, hogy Örs felépül ebből a betegségből. Nagyon jól haladt a kezelésekkel, csak volt egy rossz időszaka egészségügyileg, de abból is kijött. Nem számítottunk erre egyáltalán nem...Az utolsó időszakot kórházban töltötte, ott hunyt el” – mondta el a -nak Marosi Nikolett, a zenekar menedzsere és az énekes jó barátja.

A zenekar hivatalos Facebook oldalán megható sorokkal búcsúzott

„Csodálatos erővel és kitartással vitte végig az egész időszakot, bátorsága és kitartása példaértékű. Elvesztése felfoghatatlan és felbecsülhetetlen veszteség. Határtalan kreativitása, dalszövegeinek mélysége, színpadi jelenlétének elsöprő energiája és karizmája pótolhatatlan űrt hagy maga után, nem csak a mi életünkben, de a magyar könnyűzene és művészet világában is.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?