LELKIZŐ

Végső búcsút vettek Rubint Réka édesanyjától

Rubint Réka édesanyja, Zsuzsa asszony március 20-án, egy boldog családi látogatás után lett rosszul.

Hétfő kora délután kísérték utolsó útjára Rubint Réka édesanyját a kazincbarcikai temetőben. A 72 éves korában elhunyt asszonyt a kívánsága szerint saját édesanyja mellé temették.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Zsuzsa néni halála megrázta a családot. Réka az utolsó pillanatokban is mellette volt, gyakorlatilag a karjaiban tartotta, amikor távozott az élők sorából. Az asszonyhoz még mentőhelikoptert is riasztottak – sajnos mindhiába.

A búcsúztatón a szűk család vett részt: Norbi, Norbi édesanyja és a gyerekek voltak ott többek közt. A ravatalnál egy hatalmas, embernagyságú, szív alakú koszorú emlékezett az elhunytra.

A szűk család a temetésen

Ahogy arról a már beszámolt, Rubint Réka édesanyja március 20-án, szombaton hunyt el. A tragédiának semmi előjele nem volt, Zsuzsa asszony egy boldog családi látogatást követően hirtelen rosszul lett, és bár a mentő 10 perc alatt a helyszínen volt, életét már nem tudták megmenteni.

Réka a ravatalnál elmondott beszédében is megemlítette, hogy imádott édesanyja a kezei között hunyt el.

– Aranyos volt, kedves, jóságos, vidám és jókedvű. Semmi mást nem tudott, csak gondoskodni és szeretni. Sohasem kért semmit, mindig csak adott. A legtöbbször Zsuzsa mamának becéztük. A család volt a mindene– mondta Rubint Réka, aki azt is kifejtette, hogy édesanyja mindig arra tanította szeretteit.

Amikor a koporsót a fölbe eresztették, Réka hangos zokogásban tört ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NORBI hivatalos oldala (@update_lowcarb) által megosztott bejegyzés

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?