LELKIZŐ

Kamerák előtt tett drámai vallomást Pécsi Ildikó fia

Szűcs Csaba úgy döntött, megtöri a csendet, és őszintén beszél az édesanyjához fűződő viszonyáról és az örökség körül kialakult zűrzavarról.
  • Szerző: Doris

Szűcs Csaba, a tavaly decemberben elhunyt Pécsi Ildikó fia nagyon ritkán nyilatkozik, de most úgy érezte, tiszta vizet kell öntenie a pohárba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kamerák előtt tett drámai vallomást Pécsi Ildikó fia


Fotó: Ripost

Csaba a Mokka pénteki adásában reagált a felröppent sajtóhírekre, amelyek szerint egyáltalán nem volt felhőtlen a kapcsolata az édesanyjával, a színésznő hagyatékával kapcsolatban pedig zűrzavar alakult ki.

20201219Művészetek Háza Gödöllő – MUZA Pécsi ildikó búcsúztatása , Temetése Szűcs Csaba Fotó : Markovics Gábor Ripost

„Mindig is nagyon szerettük egymást az édesanyámmal, igaz azonban, hogy történt egy hosszabb ideig tartó eset a válóperemmel kapcsolatban, ami feszültséget okozott közöttünk” – kezdte a kamerák előtt Szűcs Csaba.

A feszültséget szerinte az okozta, hogy Pécsi Ildikó elkezdett az ő válásáról szóló hírekre reagálni, holott Csaba nagyon kérte, ne tegye.

„Az édesanyám nem igazán szerette, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy ő elgondolja. Ő eljutott odáig, hogy mi összevesztünk. Ebben az ügyben az én drága édesapám, Szűcs Lajos villámhárítóként működött” – tette hozzá Pécsi fia, aki azt is elárulta, hogy egy darabig bizony nem járt ki Gödöllőre.

A feszültség csak akkor szűnt meg, amikor kiderült, hogy Szűcs Lajos beteg, illetve az is, hogy érkezik a színésznő második unokája, Zsombor.

Szűcs Csaba ezután kijelentette: nem tud arról, hogy harcolnia kéne az örökségért, az édesanyja fogadott fiával, L. Péterfi Csabával pedig egyáltalán nincs rossz viszonyban.

L. Péterfi Csaba
Fotó: Facebook

„Nagyon régóta ismerem Csabát. Nagyon tiszteli és szereti a szüleim emlékét a mai napig, ez nem kérdés” – mondta Szűcs, kitérve arra, hogy L. Péterfi Csaba valóban rengeteget tesz azért, hogy megőrizze Pécsi Ildikó szellemi örökségét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?