LELKIZŐ

Pataky Attila drámai vallomása: kaptam az élettől egy kőkemény gyomrost

Nem véletlen, hogy az Edda fenegyereke spirituális útra lépett!
címkék:

Pataky Attila, a miskolci Edda fenegyereke, a lázadó rocker azzal lepte meg a világot, hogy hirtelen elkezdett szeretetről, megértésről beszélni. Amikor kiderült, hogy rákos beteg, nem vállalta a műtétet, hanem keresett egy olyan orvost, aki alternatív módszerekkel segített neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pataky Attila drámai vallomása: kaptam az élettől egy kőkemény gyomrost

Fotó: Ripost7

Az egykori csajozógép hűséges férj lett, aki imádattal beszél anyósáról és mindene a család. Valaminek történnie kellett az életében ahhoz, hogy így megváltozzon.

Erről faggatta őt a 7, a teljes interjút a hetilap március 2-án megjelenő számában olvashatjátok!

7: Valaminek csak kellett történnie, amitől mégis édesanyád spirituális énje került előtérbe…

P. A.: Kaptam az élettől egy kőkemény gyomrost. Csalódtam valakiben emberileg, akiben egész addigi életemben megbíztam.

7: Ki volt az?

P. A.: Nem akarom megnevezni, és most már nincs is jelentősége. Már túl vagyok rajta. De akkor képtelen voltam ép ésszel felfogni, ami történt, és a legrosszabb gondolatok jártak a fejemben. Szó szerint gyilkos düh tombolt bennem, konkrétan el is terveztem, hogy mit teszek. Elszántan ébredtem aznap reggel, készen álltam rá, hogy elmenjek a végsőkig. Ahogy ott feküdtem az ágyban, a tetőablakon besütött a nap első sugara és rávetült a párkányon álló Újszövetségre. Akkor hirtelen ráeszméltem, mire készülök. Megszállt valami isteni nyugalom, és rájöttem, hogy soha többé nem akarok haraggal, gyűlölettel élni. Aznap reggel fordultam a szeretet felé.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?