LELKIZŐ

Összetört a gyásztól Zana József első felesége

Zana József első felesége nehezen birkózik meg a gyásszal, ezt az időszakot a családja segítségével próbálja átvészelni.
  • Szerző: RIPOST

Zana József régóta betegeskedett, ám családja remélte, hogy egy kis időt még el tudnak tölteni együtt. Ugyan az orvosok mindent megtettek a színészért, hétfő hajnalban leállt mindkét veséje és már nem tudtak segíteni rajta. 81 éves korában a Honvédkórházban hunyt el.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A színész családja a mérhetetlen gyászban összetart, együtt próbálják átvészelni ezt a nehéz időszakot. A legnagyobb támogatásra talán Zana első feleségének, a 91 éves Kassai Ilonának van szüksége, aki a válásuk ellenére is közel állt a színészhez, sokat időztek együtt. A jó kapcsolat már csak azért is megmaradt, hiszen közös gyerekük is született: Ganxsta Zolee.

Fotó: Attila Trenka / Profimedia

„Nagyon nehéz elfogadnom, hogy ő már nincs, és hogy többé nem tudok már vele beszélni. Szörnyű fájdalom, hogy ő már nem jön haza... Még az emlékek is fájnak! Az segít, hogy a család ennyire összetart, a fiamtól és az unokámtól rengeteg szeretetet kapok, és Jóska lányától, Zitáéktól is” – kezdte a -nak elcsukló hangon a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, aki válásuk ellenére is sokat találkoztak, mindenben támogatták egymást.

„Mi sülve-főve együtt voltunk. Nem számított, hogy elváltunk, nagyon jó kapcsolatot ápoltunk, hiszen nem csak a volt férjem volt, de a gyermekem apja is. Ráadásul közel is laktunk egymáshoz, sosem feledkeztünk meg a másikról. Így még nagyobb a fájdalom... Borzasztóan fáj, hogy már nincs. Ő tényleg imádott élni, de sajnos a terveit már nem tudta megvalósítani” – árulta el lapunknak Kassai Ilona, majd hozzátette: Zana szeretett volna visszatérni a színpadra, hiszen annak szentelte az életét. Elmondása szerint a színész nagyon rosszul viselte az utóbbi időben, hogy nem voltak színházi szerepei, ezért tervezte a saját előadását, ám a betegsége közbeszólt.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap szerdai számát az újságárusoknál!

És ezeket olvastad már?