LELKIZŐ

Nem felejti, halott bátyjával beszélget Bódi Guszti

A mulatós zenész a temetőben is érzi Sándor jelenlétét, beszél a halott férfi szelleméhez.
  • Szerző: RIPOST

Bódi Guszti testvére, Sándor, vagy ahogy a család becézte, Mókus egy évvel ezelőtt hunyt el váratlanul, 66 éves korában. A mulatós sztár nejével, Margóval és unokájukkal, Rómeóval nyaralt Törökországban, amikor megtudták a szörnyű hírt: Sándort kórházba kellett vinni, majd pár vizsgálat után hazaengedték. Nem sokkal később újra rosszul lett, és a visszaszállítás után a kórházban elhunyt.

Guszti most, egy évvel később a Vasárnapi Borssal osztotta meg, hogy már a nyara­lásán megérezte a közelgő tragédiát.
Rómeó játszott a parton, és valahogy olyan rossz előérzetem volt. Tudtam, hogy valami baj lesz, de nem tudtam pontosan, mi. Két nappal később jött a hír, hogy a testvéremet elszólította az Úr – kezdte Guszti, aki azóta is folyamatosan Sándorra gondol: beszélek hozzá, érzem őt, hallja és tudja, hogy gondolunk rá. A mai napig képtelen vagyok feldolgozni az elvesztését.„

A koronavírus okozta karantén miatt a sztár hosszú ideje nem járt szülőfalujában, Nagyecseden, ám a feloldás bejelentése után első dolga volt megszervezni a családi megemlékezést.

”A cigány szokások szerint egy év után leveszik a feketét a rokonok, ennyi ideig tart a gyász a közvetlen családnál. Hatalmas lakomával ünnepeljük Sándor emlékét, márvány sírkövet készíttettem neki„ – mondta a zenész, aki a látogatásról egy fotót is megosztott közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?