LELKIZŐ

Molnár Csilla Andrea egykori szerelme megtörte a csendet: mindent elmondott a lányról

A tragikus sorsú szépségkirálynő első és egyben utolsó igazi szerelme a nála kétszer idősebb Futács Károly volt. A férfi úgy érzi, megmenthette volna az életét.
  • Szerző: ripost

Három évtized elteltével sem tudja feldolgozni Futács Károly, hogy elveszítette élete szerelmét. Molnár Csilla Andrea egykori kedvese úgy érzi, hogy ha aznap, amikor a szépségkirálynő öngyilkosságot követett el, megakadályozhatta volna a tragédiát, ha felviszi magával Csillát Budapestre, a fiatal gimnazistával egyidős lánya teniszmeccsére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csilla azonban Fonyódon maradt, mert rendezni akart a kapcsolatát az apjával, aki nem nézte jó szemmel, hogy a lánya egy nála jóval idősebb férfivel van együtt.

Molnár Csilla Andrea 16 éves volt, amikor önkezével vetett véget az életének

Molnár Csilla Andrea 16 éves volt, amikor önkezével vetett véget az életének
(Fotó: MTI / Benkő Imre)

A végzetes nap hajnalán Csilla és Károly egymás karjában ébredtek, szerelmesen, és elhatározták, hogy összeköltöznek.

„Károly, nem bírom már tovább, lerendezem apámmal ma ezt az egészet. Tedd a kulcsot a küszöb alá, mert lehet, elköltözöm” – mondta Csilla a férfinek.

„Örökké bánni fogom, hogy nem voltam erőszakosabb és nem vittem magammal aznap Pestre. Úgy volt, hogy velem tart a lányom teniszmeccsére. Még ma is élne, ha jön! Nem tudom elmondani, mit éreztem, amikor utánam telefonáltak a hírrel!” – emlékezett a Story magazin hasábjain keresztül Futács Károly.

A férfi állítja, soha nem szeretett senkit úgy, mint Csilla, sem előtte, sem utána; ezt minden kedvesével közölte is. Szeretett volna felhagyni nőfaló életstílusával, és Csilla mellett képes lett volna megállapodni és családot alapítani.

Csilla azonban aznap délután összeveszhetett az édesapjával, ami után bevette az otthon talált gyógyszerek nagy részét.

„Drámai jelenet lehetett, amikor Csilla hazament és beszélt az apjával, aki ráadásul láthatta a félig teli bőröndjét az ágyon. A veszekedésük után pedig egyedül maradt, és a legrosszabb utat választotta, hogy ráijesszen az apjára” – fogalmazott Futács.

És ezeket olvastad már?