LELKIZŐ

Így búcsúzott el szerelmétől a magyar szépségkirálynő, mielőtt öngyilkos lett

Vasárnap ünnepelte volna 50. születésnapját Molnár Csilla. Egykori szerelme mindennap gondol rá.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap ünnepelte volna 50. születésnapját Molnár Csilla, Magyarország első, tragikusan fiatalon elhunyt szépségkirálynője. Egykori szerelme, Futács Károly a máig tartó gyászról beszélt a Borsnak.Egy ország döbbent meg 1986. július 10-én, amikor bemondták a hírekben: Molnár Csilla fonyódi otthonában halálos mennyiségű nyugtatót vett be. A mai napig csak feltételezések vannak, hogy a gyönyörű, 17 éves lány miért dobta el magától az éle­tet.

Futács Károly szerint a szépségverseny utáni fél évben nagyon sok rossz élmény érte a lányt. Sokan próbálták kihasználni úgy anyagilag, mint nőként, és hiába voltak sokan körülötte, nagyon magányosnak érezte magát.

Futács, aki diszkótulajdonosként a legendás Gyöngyhalászt üzemeltette, húsz évvel volt idősebb Csillánál. A tragédia után sokan őt okolták, többek között a lány apja is, pedig nagy szerelem volt az övék, és Csilla hozzá akart költözni.

"Mondhatom azt, hogy hozzám menekült, a támasza voltam. Neki a verseny után hamar fel kellett nőnie, és azt hiszem, a korabeli fiúkkal nem értette meg magát. Nagyon szerettem, és ő is engem" – emlékezett Károly. Azt mondja, ha Csilla élne, most biztosan egy komoly, magabiztos nő lenne, és édesanya. Többször utalt rá ugyanis, hogy szeretne családot és gyerekeket is.

Az is kiderült, hogy utolsó napján Csilla vásárolt, találkozott Károllyal, megígérte neki, hogy este lemegy a Gyöngyhalászba, és még Korda Györgyék koncertjére is elígérkezett. Tervei voltak, semmi jelét nem adta annak, hogy öngyilkosságra készül, aztán valami történt.

A lány be akarta vallani az apjának, hogy szerelmes, és elköltözik otthonról. Az utolsó szavai ezek voltak: „Megyek, és lerendezem apával!” Így váltak el Károllyal.

Hogy mi történt pontosan otthon, mielőtt Csilla bevette a gyógyszereket, talán már soha nem fog kiderülni. Az biztos, hogy összepakolt, bejelentette, hogy elköltözik, és az apja ennek nem örült.

Futács Károly azóta édesapa, három gyermeke van,de azt mondja, Csilla örökre a szívében marad, és nincs nap, hogy ne gondolna rá.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?