LELKIZŐ

Minden, amit tudnod kell Szabó Zsófiék házasságáról és válásáról!

Hat év után végleg lezárult egy korszak Szabó Zsófi életében. A műsorvezető nehezen tette túl magát azon, hogy véget ért a házassága, de a végszót végül ő mondta ki.
  • Szerző: ripost

Igazi tündérmesének indult, mégis válás lett a vége Szabó Zsófi házasságának. Pedig négy és fél éve, amikor kimondák Nyíregyházán a boldogító igent, mindenki azt hitte, hogy az álompár örökre együtt marad.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Pedig nagyon különböző világból jöttek ők ketten: Zsófi a pezsgő, budapesti nagypolgári színészlétben cseperedett fel az édesapja révén, míg Zsolti egy tehetős, de jóval egyszerűbb nyíregyházi családban nőtt fel.

Fotó: Ripost

Közös szenvedélyük, a lovaglás azonban összekötötte őket: így ismerkedtek meg még tinédzser korukban, hat évvel ezelőtt pedig, amikor felnőttként újra találkoztak, menthetetlenül egymásba szerettek.

2016-os esküvőjük után 2017-ben megszületett a fiuk, Mendel, és a közösségi oldalakra kitett fotókból úgy tűnt, teljes a boldogság Zsófiéknál.

Ám kiderült, hogy ez koránt sincs így. Pénteken, az egyik reggeli tévéműsorban Zsófi elárulta, hogy a férjével elválnak az útjaik. Sőt, jó ideje már külön is élnek egymástól.

„Már külön vagyunk, de látni fognak minket együtt, hiszen együtt neveljük a kisfiunkat. Aki egy élő bizonyíték a szerelmünkre. Nekünk nagyon intenzív hat évünk volt együtt, és ha az ember küzd és küzd, egy idő után elfárad, és az egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem igazán hozzá. Hiába szereted a másikat, ez egy idő után kiütközik. Mi nagyon különböző világból jöttünk. Hogy miért kellett együtt lennünk? Mert szerelmesek lettünk és Mendelnek meg kellett születnie” – fogalmazott az édesanya, aki nem győzte hangsúlyozni, hogy bár fájdalommal tölti el, hogy így alakult az életük, továbbra is nagyon szereti a férjét és annak családját.

Fotó: Ripost

A beszélgetésből az is kiderült, hogy Zsófi volt az, aki számos próbálkozás után végül kimondta, hogy váljanak el az útjaik.

„Végül is, én hoztam meg ezt a döntést. Nem ő alakította így, nem is én, hanem együtt alakítottuk a helyzetet” – fogalmazott a híresség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?