LELKIZŐ

Mészáros Árpád Zsolt kiborult: milliókkal verte át a szomszéd az édesanyját

A színész megmenekült az anyagi csődtől az új munkája által. Viszont öröme nem lehet teljes, ugyanis csúnyán és nagyon átverték az édesanyját.
  • Szerző: ripost

Saját szomszédja verte át Mészáros Árpád Zsolt édesanyját. Az Operettszínház sztárja már csak utólag tudta meg, hogy az anyukája kezességet vállalt a szomszédja kölcsönére, ám az illető azóta elhagyta az országot, a pénzt pedig azóta is az idős asszony fizeti.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mészáros Árpád Zsolt

Csaló szomszéd verte át Mészáros Árpád Zsolt édesanyját
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Az egyik szomszédja fiának a kezese lett. Mint utóbb kiderült, nem volt minden rendben körülöttük. Amikor a törvény is elkezdte őket cseszegetni, külföldre költöztek” – mondta el a Tények Plusznak Mészáros Árpád Zsolt.

A színész édesanyja azóta kifizette a másfél millió forintos tartozást, ami felett kezességet vállalt, de most további 4 millió hétszázezer forintot követelnek rajta. Az asszony nyugdíjának nagy részét most levonják.

„Anyukám sírva mondta, hogy kisfiam, még a halálom után is fizetni fogok. Az bántja őt, hogy fizeti ezt a tartozást, hiába kuporgat, hiába az akciós termékeket veszi meg, nem úgy éli meg a két diplomájával és az átdolgozott éveivel a nyugdíjas kort, hogy jól érzi magát. Inkább kifizeti más tartozását, de majd valószínűleg megöröklöm tőle én is” – fogalmazott a színész, aki reméli, hogy idővel mégis előkerül az őket megkárosító csaló.

A Tények Plusz videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?