LELKIZŐ

Megtörtek a szülők, szomorú fejlemény VV Fanni ügyében

Közel egy éve tûnt el az egykori valóságshow-sztár.
  • Szerző: Doris

Lehorgasztott fejjel, szomorú arccal fogadták a Bors munkatársait VV Fanni szülei, közel egy évvel lányuk rejtélyes eltűnése után.

A Martonvásáron élő apa beismerte: már nem bízik benne, hogy lánya valaha is előkerül, feleségével együtt feladták a reményt.

Talán ezért történhetett, hogy a szülők magukhoz vették Novozánszki Fanni két imádott házi kedvencét, a két kis yorkie immár az ő házuk előtt ugatja a hívatlan vendégeket.

Mindeközben Fanni feltételezett gyilkosa az információk szerint napról napra zavartabban viselkedik, csak leépül a börtönben. Több mint 20 kilót fogyott, és minden egyes alkalommal sokkolja, amikor kiderül, hogy újra meghosszabbítják az előzetes letartóztatását.

Mint ahogy arról a már beszámolt, Novozánszki Fanni tavaly, november 20-án tűnt el fővárosi albérletéből, ahol kamerafelvételek bizonyítják, hogy a tíz hónapja előzetes letartóztatásban lévő – és Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László ájultan lecipeli őt, majd a bérelt autójába tuszkolja. Abba az autóba, amit napokkal később a rendőrség lefoglalt, és amiben az üléstől kezdve a tetőkárpitig minden véres volt. Az autó csomagtartójában egy véres kötelet is találtak, rajta Fanni, B. László és egy harmadik, ismeretlen DNS-sel. 2017. december 4-én a hatóságok közölték a Novozánszki családdal, hogy 99 százalék, hogy Fanni halott. A lány holttestét viszont azóta sem találják.

 

És ezeket olvastad már?