LELKIZŐ

Kitálalt a család: rokona halálhírére sem reagált Meghan Markle

A rokonai újabb meghökkentő történetet árultak el az egykori színésznőről. Harry herceg felesége valóban szívtelen asszony?
  • Szerző: ripost

Meghan Markle családja állítja, hogy a sussexi hercegné nem látogatta meg haldokló nagybátyját, és az idős férfi halála után nem kereste a rokonságát sem, hogy a nagynénjének kinyilvánítsa a részvétét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az eset nem lenne meglepő, hiszen Markle családja évek óta támadja az egykori színésznőt, a dolog pikantériája azonban az, hogy ezúttal az anyai ágról való rokonság panaszkodott a hercegnére.

Nagybátyja, Joseph három hónapja hunyt el, ám Meghan azóta sem kereste meg telefonon, írásban vagy személyesen a nagynénjét, Pamet, hogy a támogatásáról biztosítsa.

meghan markle

Meghan Markle valóban szívtelen lenne?
Fotó: AFP

Pedig Joseph bácsi, Meghan édesanyjának testvére meghatározó alakja volt a színésznő gyerekkorának: ő, a felesége és a nagymama vigyázott a legtöbbet a hercegnére, amikor az édesanyja, Doria dolgozott.

A Mirrornak nyilatkozó családtagok szerint azonban az augusztus 27-én elhunyt férfi úgy halt meg, hogy Meghan évekig felé sem nézett.

Pam szerint unokahúga akkor kezdett eltávolodni tőlük, amikor a Suits című sorozatban hírnevet szerzett, 2017-ben pedig, amikor Harry herceg eljegyezte, teljesen megszakította velük a kapcsolatot.

„Megértem, hogy Meghannak rengeteg elfoglaltsága van, de még mindig fáj, hogy nem hallottam felőle” – mondta el a lapnak a nagynénje.

Az eset azért is sokatmondó, mert bár Meghan családjának apai oldala évek óta harcban áll a hercegnével, édesanyjához, Doriához rendkívül közel áll. Ezek szerint azonban az ő rokonságával sem szeretné tartani a kapcsolatot – ki tudja, miért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?