LELKIZŐ

„Megerőszakolt, és terhesen kilökött a sarkon” – Lélektépő vallomás Lady Gagától

Lady Gaga eddig soha nem beszélt arról a szörnyűségről, amit egyik kollégája miatt kellett átélnie évekkel ezelőtt.
  • Szerző: The_M

Oprah, Harry és Meghan közös mentális betegségekkel foglalkozó riportsorozatában nemcsak a herceg mesélt sokkoló történeteket, hanem Lady Gaga is. Korunk egyik legnagyobb sztárja élete legnagyobb traumájáról vallott, amit eddig soha nem osztott meg a nagyvilággal.

Sokkoló titkot árult el Lady Gaga

Sokkoló titkot árult el Lady Gaga (Fotó: Apple TV)

Gaga mindössze 19 éves volt, amikor szövegíróként és háttéremberként dolgozott mások lemezein. Ekkoriban az egyik producer, akivel szoros munkakapcsolatban volt, azt parancsolta neki, hogy vetkőzzön le. Erre az énekesnő nem volt hajlandó, de a férfi csak nem adta fel. Erőszakoskodni kezdett, és Gaga agya ekkor leblokkolt, hogy minél kevésbé emlékezzen a traumára. Az eset aztán hónapokon át többször megismétlődött, majd jött a legundorítóbb fordulat.

„A személy, aki megerőszakolt, kilökött a kocsiból a sarkon a szüleim házánál, mert hánytam és rosszul voltam attól, hogy molesztáltak.”

Ezek után hetekig az ágyat nyomta Lady Gaga, próbálta összeszedni magát, de évekig nem volt ugyanaz a lány, aki az erőszak előtt volt. Majd ahogy felpörgött a karrierje, elnyomta magában a történteket, de néhány éve újra depressziós lett, önveszélyessé vált, és olyan fizikai fájdalmai voltak, mint az erőszakot követően. Sok kivizsgálás után rájöttek, hogy poszttraumás stressz szindrómában szenved, illetve fibromyalgiája van, ami a durva izületi fájdalmait okozza, és ennek kialakulása is visszavezethető az átélt borzalmakra.

Gaga az elkövetőt nem hajlandó megnevezni, mert nem akar többé vele találkozni sem, és a nevét sem akarja kiejteni a száján, mert rosszul lenne még attól is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?