LELKIZŐ

Harry sokkoló bejelentése: Meghan terhesen akart öngyilkos lenni

Újabb kemény kijelentést tett Sussex hercege, amivel újfent azt bizonygatja, hogy mennyire gonosz a családja.
  • Szerző: The_M

Elindult Oprah, Harry és Meghan újabb közös projektje, egy riportsorozat, melyben ismert és civil emberek beszélnek a saját mentális betegségeikről és pszichés gondjaikról. Az első részben persze ki más lett volna az alany, mint maga a sussexi herceg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Már érthető, Harry miért vágott furcsa fejeket azon a 2019-es eseményen

Már érthető, Harry miért vágott furcsa fejeket azon a 2019-es eseményen (Fotó: Northfoto)

Mostanság megszokhattuk, hogy ha kamera vagy mikrofon van Harry közelében, akkor kemény állítások hagyják el a száját, melyek negatív színben tűntetik fel a brit királyi család tagjait. A The Me You Can't See első részének legsokkolóbb kijelentése az volt a herceg részéről, hogy Meghan öngyilkos akart lenni, amikor a fiukkal, Archie-val volt várandós.

A hercegi pár 2019 januárjában éppen a Royal Albert Hallba ment egy jótékonysági koncertre, amikor Meghan közölte férjével, hogy depressziós az egész királyi közegtől, és azon gondolkozik, hogy véget vet az életének. Egyedül az tartja vissza, hogy Diana is meghalt, és egy újabb tragédia tönkretenné Harryt.

„Az gátolta meg abban, hogy végigvigye a tervét, hogy mennyire igazságtalan lenne velem szemben mindazok után, ami az anyukámmal történt, ha elveszítenék még egy nőt az életemben. Aki mellesleg a babánkkal terhes.”

Harryt sokkolták a felesége szavai, és azóta is haragszik magára, hogy nem tudta úgy kezelni a helyzetet, ahogy kellett volna. Ugyanis kamerák és emberek figyelték őket, játszaniuk kellett a boldog párt, így nem vigasztalhatta meg Meghant.

Aztán mire megszületett Archie, Meghan túljutott a depressziója legsötétebb periódusán, de Harry nem nyugodott meg. Folyamatosan az járt a fejében, hogy a felesége is úgy fog járni, mint az anyja, és akkor egyedül marad a fiukkal. Így született meg a Megxit elhatározás, és azóta boldogok... lehetnének, ha nem mindig a múlt miatt siránkoznának.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?