FÜLES

Megszólalt a bennfentes: Harry herceg újabb atombombát készül ledobni a királyi családra

Megdöbbentő dolgokat állít a herceg a legújabb sorozatában. Már a hír hallatán is felborzolta a kedélyeket.
  • Szerző: Ripost

Harry herceg egy új, a mentális egészséggel foglalkozó sorozatot indított Oprah Winfrey-vel, amiben mentális betegeket hallgatnak meg a problémáikról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Harry és Oprah a vendégeik érzelmi jólétével foglalkozik majd, miközben megpróbálnak segíteni rajtuk, egyúttal pedig a nézőknek megmagyarázni a félreismert problémákat. A műsort egyébként az Apple Tv-n fogják bemutatni The Me You Can’t See címmel.

Harry herceg

Harry herceg
Fotó: Northfoto

Egy bennfentes pedig arról számolt be, hogy az első epizód nagyon személyes lesz a sussexi herceg számára. Sőt olyan dolgokról fog mesélni, amiről eddig még sohasem.

A műsor első, a hét elején közzétett előzetesében egy klip látható, amelyben Harry Károly herceggel látható az édesanyja temetésén. Valószínűleg erre a részre utalhatott a The Sun informátora is. A britek egyébként felháborodva fogadták, hogy ennyi év után is édesanyja haláláról kíván beszélni, ráadásul a királyi családot befeketítve.

„Meghozni azt a döntést, hogy segítséget kérünk, nem a gyengeség jele. A mai világban, jobban, mint valaha, ez az erő jele. Ennek az évnek az eredményeit évtizedekig érezni fogják a gyerekek, a családok, a férjek, a feleségek, mindenki” – mondta Harry a rövid videóban, aki reméli, hogy a várva várt projekt megmutatja, hogy a sebezhetőségben van erő.

Harry egyébként nemrégiben egy brutálisan őszinte beszélgetésben nyílt meg a mentális egészségi problémáiról az amerikai podcast műsorvezetőnek, Dax Sheparddal.

„Az egész életem olyan volt, mint a Truman Show és egy állatkerti séta keveréke. Mindenhol figyeltek, fotóztak, egyetlen nyugodt pillanat sem volt. Beláttam a színfalak mögé, és megismertem az üzleti modellt, ami alapján működik az életünk, nem akartam a részese lenni”– magyarázta Harry herceg.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?