LELKIZŐ

Megdöbbentő vallomást tett Szabó Ádám, ezt mondta a győzelem után

Óriási viharok dúltak Szabó Ádám lelkében a Sztárban Sztár múlt vasárnapi döntőjében. Megtörtént, amire mindenki számított, de ő talán a legjobban tartott. A végső döntés pillanatában volt szerelme, Tóth Andi mellett állt, és bár végül ő lett a hetedik széria győztese, nem tudott maradéktalanul örülni a sikernek!
  • Szerző: Doris

Tóth Andi és Szabó Ádám számára valóságos érzelmi hullámvasút volt a Sztárban Sztár, hiszen nem sokkal a show kezdete előtt szakítottak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Azt már korábban megjósolták, hogy ők ketten a végső győzelem legnagyobb esélyesei, és bár végig fagyos volt köztük a levegő, Ádám a döntő előtt békejobbot nyújtott Andinak és a -nak elárulta, szeretné, ha exe állna mellette a döntőben. Ez így is lett, és bár Ádám nyerte meg végül az ország házibuliját, nem örült maradéktalanul a sikernek!

„Egyértelmű, hogy Andi örökre az életem része marad. Akkor is boldog lettem volna, ha ő nyer, hiszen elképesztően tehetséges. Ezért nem tudok százszázalékosan örülni ennek győzelemnek, ennek a díjnak, hiszen ő is megérdemelte volna. Nagyon örülök, hogy őt közelről is ismerhetem, de jobb lett volna, ha ő és Vastag Csabi vagy én és Csabi állunk ott a végső döntés pillanatában. Ez így elég furcsa helyzet volt” – mondta a -nak Ádám érzelemmel teli hangon, csillogó tekintettel.

A döntősök.
Fotó: Ripost

Az énekes elárulta, hogy a műsor óta rengeteg epekedő üzenetet kap, bizony előfordul, hogy hajnali háromkor ostromolják a csinosabbnál csinosabb lányok, és bizony az is előfordul, hogy intim fotókkal bombázzák. Bár Ádám szinte minden levélre válaszol és nem zárkózik el egy kapcsolat elől, egyelőre egyedül is remekül elvan.

„Rettenet sok üzenetet kapok, ez való igaz. Sőt, sok erotikus képet is. Alapvetően nyitott lennék egy románcra, bár most úgy érzem, a munka a legfontosabb, természetesen nekem is szükségem van egy párkapcsolatra, egy társa. Ismerkedni, barátkozni, ismerkedni szívesen eljárok, de nem erőltetem. Előbb vagy utóbb betoppan a szerelem” – reménykedett Ádám.

 

Komoly önbizalomhiánnyal küzdött

Kevesen gondolnák, de Ádámnak korábban komoly problémái voltak az önbizalmával. Hajlamos volt arra, hogy negatívan álljon hozzá a dolgokhoz, folyamatosan azt mantrázta, hogy nem fog sikerülni a produkciója. Aztán rájött, hogy a gondolatoknak teremtő erejük van, ezért igyekezett mindenhez pozitívan hozzáállni, a technika pedig bevált.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?