SZTÁRDZSÚSZ

Sztárban Sztár döntő: Szabó Ádám ezt mondta Tóth Andiról

Tizenegy hét után békejobbot nyújt exének az énekes.
  • Szerző: angie

Korábban szenvedélyes szerelem dúlt közöttük, ám Szabó Ádám és Tóth Andi még a Sztárban Sztár kezdete előtt szakított egymással.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

A produkció sajtótájékoztatóján mindenkit biztosítottak arról, hogy nincs harag közöttük, ám már az első adás alatt szó szerint tapintható volt kettőjük között a feszültség. Ahogy menet közben arról a beszámolt, Andinak kezdetben még az is nehezére esett, hogy gratuláljon exe egy-egy sikeres előadása után. Az pedig, hogy mellé üljön a stúdióban egyenesen elképzelhetetlen volt.

Ezen a héten viszont bármi megtörténhet, nagyon is elképzelhető, hogy együtt állnak majd a döntőben és egymás ellen kell majd megküzdeniük a Sztárban Sztár 7. szériájának fődíjáért.

Csak egy valaki lehet az év legsokoldalúbb előadója, de mi lesz, ha épp Szabó Ádám lesz az? Vajon mire számíthat Anditól? Az énekes lapunknak bevallotta, ezen már ő is elgondolkodott.

Fotó: Szabolcs László

„Valóban volt feszültség kettőnk között, de ettől függetlenül úgy érzem, hogy igyekeztünk felnőttként kezelni a helyzetet. Bevallom, most, hogy már a finisben vagyunk, én nem figyelem a külvilágot, csak önmagamra és a produkcióimra koncentrálok. A történtek ellenére örülnék, ha Andi állna mellettem a döntőben. Jelenleg még Vastag Csabával együtt, hárman vagyunk versenyben, de a legvégén csak két énekes küzdhet meg az első helyért. Andi nagyon megérdemelné, hogy egyike legyen, mert hihetetlenül tehetséges és joggal állna ott” – mondta őszintén a harmonikás-énekes, aki egyre szomorúbb amiatt, hogy vasárnap véget ér az ország legnagyobb házibulija.

„Nyilván most nagyobb a nyomás, hiszen a győzelem a tét, ezért csak pillanatokra ugrik be, hogy ez az utolsó fellépésem a Sztárban Sztárban. Természetesen fantáziáltam arról, hogy meg is nyerhetem, de ha a társaim közül győz valaki, én akkor is boldog leszek. Sajnálom, hogy befejeződik a verseny, kifejezetten szomorú vagyok miatta” – mondta Szabó Ádám, aki a döntőben egy szóló produkcióval és egy duettel is készül. Meglátjuk, hogy ez elég lesz-e a győzelemhez.

És ezeket olvastad már?